Scholten, Carolien - Langzaam Wakker Worden - Mijn revalidatie

Schrijver:
Titel: Langzaam Wakker Worden - Mijn revalidatie na Whiplash en Darmkanker
Taal: Nederlands
Uitgever: Drukker: Studentendrukkerij, Groningen
Bijzonderheden: 2018 - paperback - 158pp
Beschikbaar: 50 exemplaren
Prijs: € 16,95
Verzendkosten: € 3,85 (binnen Nederland)
Meer info:
Boekje is nieuw, niet tweedehands
Een in eigen beheer uitgegeven boekje, waarin de revalidatie beschreven wordt na een whiplash plus waarschijnlijk enig hersenletsel, opgedaan door een zeer ernstige val van een betonnen trap én een daaraan vooraf gaande 6-jarige periode, waarin gevochten werd tegen darmkanker middels 6 operaties, bestraling en chemo.

20 augustus 2013 valt Carolien Scholten van een betonnen trap bovenop haar hoofd op een zeer grote stenen vaas. Ze overleeft, maar haar leven is van het ene op het andere moment totaal
veranderd. Naast een gebroken nekwervel en pols heeft ze zodanig hoofdletsel, dat het actieve leven, wat ze tot dan toe gewend was te leiden, niet meer op te brengen is. Ze leeft in een waas. Signalen
van de buitenwereld komen slecht door en haar begrip én handelen zijn sterk vertraagd. Het ongeluk en de gevolgen daarvan zijn zeer moeilijk voor haar te bevatten. In haar beleving krijgt ze chrikbarend weinig begrip van de buitenwereld met name van hulpverleners. Inwendig wanhopig om hulp smekend moet ze keer op keer horen, dat er niets aan de hand is. Dat leidt tot zeer grote vervreemding en eenzaamheidsgevoelens. Pas anderhalf jaar later is Whiplash de enige diagnose, die ze te horen krijgt.
Dit boek beschrijft het ongeluk en haar daaropvolgende strijd om terug te keren in de wereld. Omdat de officiële hulpverlening het op grote schaal af liet afweten, heeft ze zelf zoveel mogelijk haar revalidatie ter hand genomen. Ze had al uitgebreid ervaring met revalideren ná een langdurige en heftige darmkankerperiode. En ook deze periode wordt in het boek doorgenomen. De overeenkomsten en verschillen in revalideren in beide periodes worden onder de loep genomen.

Carolien Scholten (1953) is doctorandus In de biologie. 13 jaar heeft ze pinguïns bestudeerd. Daarna is ze gediplomeerd handboekbindster geworden en had een eigen bedrijf in die branche. Daarnaast had
ze 23 jaar een parttimebaan als databasemanager.
De gevolgen van de val maakten een eind aan haar bedrijf én haar baan.
Verder lezen

Kiwi-kaas boeks uit Bergeijk

particulier

Logo Kiwi-kaas boeks

Ik reageer eigenlijk altijd binnen 24 uur op uw bestelling. U krijgt dan een mailtje met het bedrag wat u moet betalen en het rekeningnr. Pas ná betaling stuur ik het boek op.
Na 24 uur nog geen reactie gekregen? Check dan a.u.b. uw spambox. Mijn mailadres begint met 'info' en wil daar nog wel eens in terechtkomen.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Scholten, Carolien - Langzaam Wakker Worden - Mijn revalidatie na Whiplash en Darmkanker Scholten, Carolien - Langzaam Wakker Worden - Mijn revalidatie na Whiplash en Darmkanker Scholten, Carolien - Langzaam Wakker Worden - Mijn revalidatie na Whiplash en Darmkanker Scholten, Carolien - Langzaam Wakker Worden - Mijn revalidatie na Whiplash en Darmkanker Scholten, Carolien - Langzaam Wakker Worden - Mijn revalidatie na Whiplash en Darmkanker

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Kiwi-kaas boeks

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Kiwi-kaas boeks
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Kiwi-kaas boeks een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Kiwi-kaas boeks vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Kiwi-kaas boeks kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.