Kooten, Kees van - Koot droomt zich af

Schrijver:
Titel: Koot droomt zich af
ISBN: 9789023423522
Taal: Nederlands
Uitgever: Bezige Bij, De, Amsterdam, 12e druk 1988 (Pocket 46)
Bijzonderheden: Paperback, 152 bladzijden
Prijs: € 2,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Kees van Kooten heeft zich een heel persoonlijk taalgebruik eigen gemaakt, dat hij ook in zijn televisieprogramma's etaleerde. De zinsbouw is plechtstatig en ietwat pedanterig en zijn vocabulaire zit vol neologismen die natuurlijk bedoeld zijn om een komisch en koddig effect teweeg te brengen. De kracht van de Haagse Kees ligt meer in het tot in het absurde doorborduren op een normaal gegeven. Het nadeel van moderne melkflessen, te lage salontafels etc., het voordeel van paperclips, balpennen om de nek; hij meiert er tot groot vermaak van de lezer (mits deze de dubbele bodem begrijpt) lustig op los.
Verder lezen

Leesluis uit Nuis

Logo Leesluis

Voor meer informatie over onze boeken: klik op STEL EEN VRAAG. De portokosten zijn voor de koper ; verzending direct na ontvangst van betaling. Bij bestellingen in één keer boven de 30 euro geen verzendkosten binnen Nederland.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Kooten, Kees van - Koot droomt zich af

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Leesluis

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Leesluis
  • Na uw bestelling ontvangen u en Leesluis een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Leesluis vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Leesluis kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.