Reker, Simon & Hillenga, Martin - Taal en Teken. Van Albert Neg

Schrijver:
Titel: Taal en Teken. Van Albert Negenoog tot Welcome 2 Grunn. Vrijftig korte bijdragen op het terrein van de Groninger taal en cultuur.
ISBN: 9789077548738
Taal: Nederlands
Uitgever: In Boekvorm Uitgevers BV, Assen
Bijzonderheden: 2010, paperback, 108 pp.
Prijs: € 3,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Taal en Teken' is een initiatief van het Bureau Groninger Taal en Cultuur van de RUG. Het boekje bevat een bundeling columns van Siemon Reker, hoogleraar Gronings en Martin Hillenga, streektaalfunctionaris van de Provincie Groningen. Reker werkte een deel van zijn notities van de afgelopen decennia uit tot observaties waarin de taal centraal staat. Hillenga koos vaker het beeld als invalshoek. Derhalve Taal en Teken, uiteraard met een knipoog naar Toal en Taiken. Tiedschrift veur Grunneger Kultuur.
Verder lezen

De boekenzolder uit Sellingen

Logo De boekenzolder

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De boekenzolder

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met De boekenzolder
  • Na uw bestelling ontvangen u en De boekenzolder een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De boekenzolder vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • De boekenzolder kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.