Zwagerman (Alkmaar 18 november 1963 - Haarlem 8 september 2015), Johan

Schrijver:
Titel: Gimmick! is een roman Gimmick ! is een tragische liefdesgeschiedenis, geschreven in de taal van de straat. In dit boek zet Zwagerman een rauwe werkelijkheid neer, waarin seks, drugs en rock 'n roll de boventoon voeren.
ISBN: 9789029588584
Taal: Nederlands
Uitgever: De Arbeiderspers te Amsterdam uit 1989 5e Druk omslag Nico Richter
Bijzonderheden: Paperback 235 pagina's 21x13 formaat slappe kaft Grote ABC Nr. 662
Prijs: € 13,75
Verzendkosten: € 3,90 (binnen Nederland)
Meer info:
Joost Zwagerman (Alkmaar, 1963) debuteerde in 1986 met zijn roman 'De houdgreep' en schreef nadien onder meer de romans 'Vals licht', 'De buitenvrouw' en 'Zes sterren'. Hij behoorde in de jaren tachtig tot de dichtersgroep De Maximalen. Naast romans en po?e schrijft Zwagerman columns, kritieken en essays over popmuziek, literatuur en beeldende kunst. Hij is dee samensteller van de monumentale bloemlezing 'De Nederlandse en Vlaamse literatuur van 1880 in 250 verhalen'.

Gimmick! is een tragische liefdesgeschiedenis, geschreven in de taal van de straat. In dit boek zet Zwagerman een rauwe werkelijkheid neer, waarin seks, drugs en rock 'n roll de boventoon voeren. Maar Gimmick! gaat over meer. In de roman legt de zuiverheid van de liefde het af tegen het lege bestaan van een stel op geld, seks en drugs beluste kunstenaars in het hippe Amsterdam van de jaren tachtig van de vorige eeuw. De aan liefdesverdriet lijdende jonge kunstenaar Raam loopt in dit dolgedraaide wereldje op tegen de zinloosheid van zijn bestaan. Gimmick! is Zwagermans tweede roman en betekende zijn doorbraak naar een groot publiek.
Verder lezen

De Olde Jan uit Herwen

Logo De Olde Jan

de olde Jan Van alles en nog wat en
donderdag en zaterdag morgen snuffelmorgen .. de olde Jan nu ook op twitter ... er is geen betere buur dan de natuur Januari is de Louwmaand de natuur in Januari : kleumende ijsvogels en bloeiende toverhazelaar & februari - sprokkelmaand .. Maart - Lentemaand .. April, Grasmaand & Filosofiemaand .. Mei, Bloeimaand. Juni Zomermaand. Juli Hooimaand. Augustus Oogstmaand. September Herfstmaand.Oktober, Wijnmaand, November Slachtmaand. December, Wintermaand met Onnozele kinderen .. wilt Uw zeker zijn laat het ons weten dan verzenden wij met bar code , Bezorging vindt plaats via TNT
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Zwagerman (Alkmaar 18 november 1963 - Haarlem 8 september 2015), Johannes Jacobus Willebrordus (Joost) - Gimmick! is een roman Gimmick ! is een tragische liefdesgeschiedenis, geschreven in de taal van de straat. In dit boek zet Zwagerman een rauwe werkelijkheid neer, waarin seks, drugs en rock 'n roll de boventoon voeren. Zwagerman (Alkmaar 18 november 1963 - Haarlem 8 september 2015), Johannes Jacobus Willebrordus (Joost) - Gimmick! is een roman Gimmick ! is een tragische liefdesgeschiedenis, geschreven in de taal van de straat. In dit boek zet Zwagerman een rauwe werkelijkheid neer, waarin seks, drugs en rock 'n roll de boventoon voeren. Zwagerman (Alkmaar 18 november 1963 - Haarlem 8 september 2015), Johannes Jacobus Willebrordus (Joost) - Gimmick! is een roman Gimmick ! is een tragische liefdesgeschiedenis, geschreven in de taal van de straat. In dit boek zet Zwagerman een rauwe werkelijkheid neer, waarin seks, drugs en rock 'n roll de boventoon voeren. Zwagerman (Alkmaar 18 november 1963 - Haarlem 8 september 2015), Johannes Jacobus Willebrordus (Joost) - Gimmick! is een roman Gimmick ! is een tragische liefdesgeschiedenis, geschreven in de taal van de straat. In dit boek zet Zwagerman een rauwe werkelijkheid neer, waarin seks, drugs en rock 'n roll de boventoon voeren.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De Olde Jan

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
 • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
 • U handelt deze order direct af met De Olde Jan
 • Na uw bestelling ontvangen u en De Olde Jan een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Olde Jan vermeld
 • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
 • De Olde Jan kan betaling vooraf vragen
 • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.