Herwig Arts - Dus jij denkt dat je een manager bent ?

Schrijver:
Titel: Dus jij denkt dat je een manager bent ?
ISBN: 9789001909550
Taal: Nederlands
Uitgever: Groningen Wolters-Noordhoff 1e druk 1987 9789001909550
Bijzonderheden: paperback
Prijs: € 4,90
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Uitwerking van een videoband waarin de auteurs hun ideeen over het besturen van een onderneming uiteen zetten. In hun visie staat bij het management-proces de omgang met mensen centraal. Dit komt ook tot uitdrukking in de behandelde onderwerpen. Achtereenvolgens komen het planningsproces, de besluitvorming, vergadertechnieken, de zakenbrief, het sollicitatiegesprek, het functioneringsgesprek en het disciplinegesprek aan de orde. Middels een aantal (humoristisch aandoende) dialogen, wordt een (ineffectieve/inefficiente) situatie geillustreerd. In de kantlijn wordt -synchroon- met deze conversatie de rode draad gedestilleerd, die een algemeen uitgangspunt biedt voor het oplossen van de geschetste problematiek. Elk hoofdstuk eindigt met een trits 'gouden regels'. Hoewel het boekje zeker geen management-handboek kan worden genoemd en de aangedragen oplossingen nogal eens een 'open deur'-karakter hebben, houdt het (door de gekozen (dialoog)-vorm) aan de in de praktijk werkzame managers zeker een spiegel voor, die hun functioneren wellicht kan verbeteren.
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Levering binnen Nederland ( 4 euro verzendkosten ) Levering binnen de EU is mogelijk bij bestellingen vanaf 15 euro plus bijkomende internationale verzendkosten. Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Herwig Arts - Dus jij denkt dat je een manager bent ?

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.