Korte, A.W. de (redactie) e.a. - Strijd om de tijd De organi

Schrijver:
Titel: Strijd om de tijd De organisatorische gevolgen van de 24-uurseconomie
ISBN: 9789061557753
Uitgever: DELWEL Uitgeverij 's-Gravenhage 1e druk 1997 9789061557753
Bijzonderheden: geb. hardcover 183pp. zeer goed
Prijs: € 4,90
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Dit boek gaat over de organisatorische gevolgen van de 24-uurseconomie voor bedrijven en werknemers. Feitelijk gaat het om een flexibele werkweek in plaats van vijf dagen van acht uur. Daarbij komt wel dat de bedrijfstijd langer wordt (bijv. ruimere winkeltijden). Naast een historische terugblik wordt ingegaan op nieuwe trends en ontwikkelingen ten aanzien van de 24-uurseconomie, de relatie werk-privé, praktijkvoorbeelden uit het bedrijfsleven en de consequenties voor werknemers en managers. Basis voor dit boek vormt een onderzoek van Berenschot. Het boek geeft een overzichtelijk beeld van de actuele situatie inzake de 24-uurseconomie. Aan te raden voor studies arbeidsmarktbeleid, personeelsmanagement of voor werkenden op dit gebied. Bevat literatuuropgaven en een overzicht met recente normen op het gebied van arbeidstijden.
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Levering binnen Nederland ( 4 euro verzendkosten ) Levering binnen de EU is mogelijk bij bestellingen vanaf 15 euro plus bijkomende internationale verzendkosten. Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Korte, A.W. de (redactie) e.a. - Strijd om de tijd    De organisatorische gevolgen van de 24-uurseconomie

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.