Lindeboom M. Peters J. - Didactiek voor opleiders in organisa

Schrijver:
Titel: Didactiek voor opleiders in organisaties
ISBN: 9789060019948
Taal: Nederlands
Uitgever: Van Loghum Slaterus 1e druk derde oplage 1988 9060019946 9789060019948
Bijzonderheden: paperback 184pp. zeer goed
Prijs: € 5,90
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Dit boek bevat een praktische, systematische onderwijsmethodiek voor opleidingen in arbeidsorganisaties. Zonder moeilijke theoretische onderbouwingen bieden de auteurs, opleidingsdeskundigen, een beschouwing over doel, inhoud, deelnemers, en werkvormen bij opleidingen en een concrete, toepasbare handleiding voor het plannen, uitvoeren en evalueren van opleidingen. Met suggesties en aanwijzingen, ook ten aanzien van mogelijke hulpmiddelen, wordt getracht de aanpak van cursussen en lessen zo doelgericht mogelijk te maken. Het boek is goed gestructureerd, overzichtelijk en ingedeeld in korte paragrafen, heeft per hoofdstuk literatuurverwijzingen, zodat van een leesbaar leerboek kan worden gesproken. Het is zowel bedoeld voor aanstaande als beginnende en ervaren opleiders in allerlei arbeidsorganisaties, maar ook docenten in het volwassenenonderwijs kunnen er hun voordeel mee doen.
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Levering binnen Nederland ( 4 euro verzendkosten ) Levering binnen de EU is mogelijk bij bestellingen vanaf 15 euro plus bijkomende internationale verzendkosten. Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Lindeboom M.   Peters J. - Didactiek voor opleiders in organisaties

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.