Marieke Bemelman eindredactie - Vrouwenvisie een andere kij

Schrijver:
Titel: Vrouwenvisie een andere kijk op ondernemen
ISBN: 9789077380024
Taal: Nederlands
Uitgever: Federatie zakenvrouwen 2003 9789077380024
Bijzonderheden: paperback met flappen 168pp. als nieuw fraaie afb. en lay-0ut
Prijs: € 5,90
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Dit boek wil een beeld geven van de groeiende economische en maatschappelijke betekenis van het vrouwelijk ondernemerschap in Nederland. Vergeleken met veel andere EU-landen heeft Nederland een hoog percentage vrouwelijke ondernemers: 33 %. In vier hoofdstukken worden diverse aspecten van het vrouwelijk ondernemerschap in kaart gebracht, waarbij de informatie voor een groot deel is gebaseerd op interviews met bijna dertig onderneemsters. Ook politici, onderzoekers, opinievormers en beleidsmakers komen aan het woord. Hiernaast informatieve kaderteksten. 1. Een manier van leven (gaat onder meer in op de vraag of ondernemerschap iets is dat 'in je bloed zit' of dat je er als vrouw naar toe groeit, het bepalende moment voor de keuze een eigen bedrijf te beginnen). 2. Kennis en professionaliteit (scholing, zelfverzekerdheid in gesprekken met de bank etc.). 3. Veelkleurig vrouwelijk ondernemerschap (zes vrouwen over verschillende facetten van het ondernemerschap en hun carriere). 4. Ondernemen onderneem je samen (de visie van enkele onderneemsters op het ondernemerschap. Belangrijk is de steun van partner, vrienden en collega-ondernemers. Met foto's. Een inspirerend boek voor vrouwen die een eigen bedrijf willen starten/leiden. www.federatiezakenvrouwen.nl.
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Levering binnen Nederland ( 4 euro verzendkosten ) Levering binnen de EU is mogelijk bij bestellingen vanaf 15 euro plus bijkomende internationale verzendkosten. Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Marieke Bemelman  eindredactie - Vrouwenvisie    een andere kijk op ondernemen

Vanwege structureel onderhoud kunt u geen bestellingen plaatsen tussen 3:00 en 3:20 (GMT +1).
Onze excuses voor het ongemak.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.