Birgitta Van Loon Harry Brockhus - Communiceren Vanuit Je Bu

Schrijver:
Titel: Communiceren Vanuit Je Buik ode aan de authentieke manager
ISBN: 9789043005739
Taal: Nederlands
Uitgever: Momentum Pearson Education 2002 9789043005739
Bijzonderheden: paperback 199pp. als nieuw bijz. lay-out
Prijs: € 19,80
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Belevingscommunicatie betekent in gesprek raken. En dat begint met contact maken met jezelf. Mensen raken gemotiveerd door het ervaren van authenticiteit, durf en originaliteit. Dus moet communicatie, aldus de auteurs, een belevenis zijn voor anderen en een mobilisatie van je eigen intuitie en waarden. Met veel recente voorbeelden uit het Nederlandse bedrijfsleven maken zij duidelijk wat belevingscommunicatie inhoudt en kan betekenen voor bedrijven, werknemers, leveranciers en klanten. Belevingscommunicatie bevat onder andere de elementen; kennis, spiritualiteit, emotie, transformatie, bedrijfscultuur, flexibiliteit, (opr)echtheid en flow. Tussendoor en gemarkeerd met een icoontje laten de auteurs drie Nederlandse topmanagers opmerkingen maken over communiceren. Het studieboek leest vlot en is met name bedoeld voor hbo-managers, die van effectbejag houden en het bedrijf zien als een levend organisme. Ook is het boek een bron van ideeen voor bedrijfsevenementen.
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Levering binnen Nederland ( 4 euro verzendkosten ) Levering binnen de EU is mogelijk bij bestellingen vanaf 15 euro plus bijkomende internationale verzendkosten. Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Birgitta Van Loon    Harry Brockhus - Communiceren Vanuit Je Buik    ode aan de authentieke manager

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.