Fitness voor ieder figuur

Schrijver:
Titel: Fitness voor ieder figuur
ISBN: 9789021541877
Taal: Nederlands
Uitgever: Kosmos Uitgevers
Bijzonderheden: 2004, paperback
Prijs: € 2,00
Verzendkosten: € 4,35 (binnen Nederland)
Meer info:
Appels kun je nu eenmaal niet met peren vergelijken. Dat geldt ook in de fitness. Daarom heeft celebrity-trainer matt Roberts in zijn nieuwste boek vier slimme fitnessprogramma's ontwikkeld voor verschillende lichaamstypes. Of het nu om een appel, een peer, een zandloper of een buis gaat, elk figuur heeft zijn eigen kenmerken en is het meest gebaat bij een speciaal op dat figuur toegesneden trainingsprogramma. Fitness voor ieder figuur geeft gedetailleerde informatie voor en kenmerken van ieder lichaamstype. Zes programma's voor thuis en in het fitnesscentrum helpen om uit elk figuur het optimale resultaat te halen. Shape it up!
Verder lezen

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekenliefhebber

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met boekenliefhebber
  • Na uw bestelling ontvangen u en boekenliefhebber een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van boekenliefhebber vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • boekenliefhebber kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.