Crijns Hans - De durf om te ondernemen Nieuwe Aspecten Van Onde

Schrijver:
Titel: De durf om te ondernemen Nieuwe Aspecten Van Ondernemerschap En Groeimanagement
ISBN: 9789020941838
Taal: Nederlands
Uitgever: Lannoo Tielt 2001 9789020941838
Bijzonderheden: geb. hardcover 260pp. in goede staat
Prijs: € 10,80
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
In het nieuwe economische en sociale klimaat van het begin van de eenentwintigste eeuw raast een wervelwind van ondernemerschap en groei door onze contreien. Overal krijgen ondernemers een sleutelrol toebedeeld. De toekomstgerichtheid van hun visie en hun bereidheid tot innoveren en het nemen van risico´s zorgen er wereldwijd voor dat economieën worden veranderd door een golf van ondernemerschap. Nieuwe, vernieuwende en groeiende bedrijven zorgen overal voor nieuwe kennis, jobs en welvaart.
In Durven Ondernemen hebben Hans Crijns en Hubert Ooghe de visies van een aantal denkers en doeners samengebracht: professoren, adviseurs en ondernemers die allen meewerkten aan het Impulscentrum Groeimanagement voor Middelgrote Ondernemingen (IGMO) aan de Vlerick Leuven Gent Management School. In het boek bekijken zij nieuwe aspecten van ondernemerschap en groei vanuit verschillende invalshoeken: emotionele intelligentie, aantrekkelijk belonen, strategische allianties, innovatievermogen, ondernemingsplanning, bedrijfsfinanciering, management van verandering, duurzaam ondernemen. Het boek wordt geïllustreerd met vele voorbeelden uit de praktijk. Zowel bestaande als nieuwe ondernemers putten hier inspiratie uit, maar ook studenten en beleidsverantwoordelijken.
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Levering binnen Nederland ( 4 euro verzendkosten ) Levering binnen de EU is mogelijk bij bestellingen vanaf 15 euro plus bijkomende internationale verzendkosten. Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Crijns Hans - De durf om te ondernemen Nieuwe Aspecten Van Ondernemerschap En Groeimanagement

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.