Spierenburg, Henk - Over 25 incarnaties van de Dalai Lama.Een s

Schrijver:
Titel: Over 25 incarnaties van de Dalai Lama.Een speurtocht naar 24 voorgaande levens en zijn huidige leven
ISBN: 9789020281996
Taal: Nederlands
Uitgever: Ankh-Hermes
Bijzonderheden: 2000, 138 pp., hardcover. NIEUWSTAAT. Briefpost
Prijs: € 6,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Nieuwstaat.

De geïncarneerde veertien Dalai Lama's en elf Panchen Lama's spelen sinds de 14e eeuw een centrale rol in Tibets boeddhisme. Gebaseerd op een groot aantal bronnen geeft de schrijver een overzicht van de verschillende incarnaties, de manier waarop zij werden gekozen, hun leven en hun spirituele en politieke betekenis. De voor Tibet bewogen 20e eeuw en het leven van de huidige Dalai Lama en dat van de voorlaatste Panchen Lama worden uitgebreid behandeld. De schrijver, bekend door zijn expertise van de werken van theosofie-grondlegster Blavatsky, weet helderheid te scheppen in de soms verwarrende incarnatie-problematiek en de oorsprong van het fenomeen in de chronologisch onduidelijke prehistorie van het Tibetaans boeddhisme. Door de enigszins vluchtige beschrijving - in tegenspraak tot de degelijke onderbouwing - is het boek voor een groot publiek toegankelijk. Met foto's en prenten. Met noten en uitgebreide bibliografie.
Verder lezen

boekmakelaar uit Maastricht

Wij verzenden naar België aan B-post tarieven. Betaling met paypal is mogelijk. Afhalen van boeken in overleg. Na één dag geen antwoord, kijk dan in je spambox.

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Spierenburg, Henk - Over 25 incarnaties van de Dalai Lama.Een speurtocht naar 24 voorgaande levens en zijn huidige leven

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekmakelaar

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met boekmakelaar
  • Na uw bestelling ontvangen u en boekmakelaar een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van boekmakelaar vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • boekmakelaar kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.