Seeler, Rolf & Garff, Juan - ANWB Wereldreisgids : Argentinië

Schrijver:
Titel: ANWB Wereldreisgids : Argentinië
ISBN: 9789018034979
Taal: Nederlands
Uitgever: ANWB
Bijzonderheden: 2012, paperback met flappen, goed exemplaar
Prijs: € 12,15
Verzendkosten: € 4,20 (binnen Nederland)
Meer info:
Reisgids Argentinië - ANWB Wereldreisgids Argentinië
De ANWB Wereldreisgids Argentinië is een complete en praktische reisgids voor jouw droomvakantie door Argentinië. Het land van de ruige Patagonische kust, de pampa en de Andes. Maar ook van grote steden vol bezienswaardigheden zoals de Plaza de Mayo in Buenos Aires en de wijnroutes van Mendoza.

De uitgebreide Argentinië reisgids telt meer dan 500 pagina's boordevol hoogtepunten, originele tips, schitterende wandelroutes en alles over de achtergronden van land en volk. Daarnaast alle praktische informatie zoals openingstijden van musea, tips voor overnachtingen en vervoerstijden. Inclusief stadsplattegronden, overzichtskaarten en achterin een kleine atlas. Kortom: een onmisbare ANWB gids voor een geweldige rondreis door Argentinië.
Verder lezen

Ann d'er Winkel

zakelijk

Ann d'er Winkel uit Driebergen-Rijsenburg

Logo Ann d'er Winkel

De getoonde portokosten bij het boek zijn de portokosten per bestelling in Nederland voor thuisbezorging. Bestellingen worden, na betaling, verstuurd tijdens openingsdagen. Portokosten worden per bestelling gerekend en niet per boek. Ophalen in Driebergen is ook mogelijk (graag vermelden bij bestellen) Retourkosten voor koper. Kijk bij www.annderwinkel.nl voor meer informatie.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Seeler, Rolf & Garff, Juan - ANWB Wereldreisgids : Argentinië Seeler, Rolf & Garff, Juan - ANWB Wereldreisgids : Argentinië