Holtrop Aukje - Huisvrouwen

Schrijver:
Titel: Huisvrouwen
ISBN: 9789063280581
Uitgever: Feministische Uitgeverij Sara informatiereeks 2 1e druk1981 9063280580 9789063280581
Bijzonderheden: paperback in keurige staat 83pp, klein vouwjte hoek achterkant boven schaars
Prijs: € 10,80
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Het boekje, dat Aukje Holtrop voor de informatiereeks van de uitgeverij Sara maakte, ziet er aantrekkelijk uit; via gesprekken met vrouwen die zeer uiteenlopende huishoudens voeren, wordt aangetoond, hoe gevarieerd de werkzaamheden zijn die onder het begrip "huishouding" vallen en krijgt de lezer wat opbeuring als zij ziet dat lang niet alle vrouwen de huishouding aan kunnen of zelfs leuk vinden. Zowel door uiterlijk als inhoud is dit boekje zeer geschikt voor VOS-cursussen, open scholen en in het algemeen voor die vrouwen, die nog weinig over de vrouwenbeweging gelezen hebben.
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Levering binnen Nederland ( 4 euro verzendkosten ) Levering binnen de EU is mogelijk bij bestellingen vanaf 15 euro plus bijkomende internationale verzendkosten. Afhalen is niet mogelijk.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.