Deferme, Dina Fotografie Johan de Meester - Bordergeheimen /

Schrijver:
Titel: Bordergeheimen / uit de tuinkamers van Dina Deferme
ISBN: 9789020959604
Taal: Nederlands
Uitgever: Lannoo
Bijzonderheden: 2005, Gebonden 159 pg. In nieuw Staat. Gesigneerd door schrijfster
Prijs: € 24,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
In Bordergeheimen legt tuinontwerpster en borderspecialiste Dina Deferme haarfijn uit hoe u de schitterendste borders kunt ontwerpen, creëren en onderhouden.
Ze stelt de beste borderplanten voor, schenkt u tal van kneepjes en toont tientallen voorbeelden die ze in haar eigen tuin bij elkaar sprokkelde. Johan De Meester bracht de borders en de bordergeheimen van Dina op een meesterlijke manier in beeld. Dina Deferme is tuin- en landschapsarchitecte, ontwierp tal van tuinen en stelt haar eigen prachtige tuin in Hasselt elk jaar open op alle zondagen van juni, juli en augustus. De talrijke bezoekers zijn steevast onder de indruk van Dina’s tuin die ze samen met haar man Tony Pirotte creëerde en onderhoudt. Bordergeheimen uit de tuinkamers van Dina Deferme is meer dan een schitterend kijkboek. Het maakt van u stap voor stap een borderspecialist en uw tuin zal er ongetwijfeld mooier van worden, zodat u er nog meer van kunt genieten.
Verder lezen

Plant en boek uit Laren NH

Tenzij anders vermeld zijn de boeken zonder stickers, ex libris, naam vorige eigenaar of tekst.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Deferme, Dina   Fotografie Johan de Meester - Bordergeheimen / uit de tuinkamers van Dina Deferme Deferme, Dina   Fotografie Johan de Meester - Bordergeheimen / uit de tuinkamers van Dina Deferme

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Plant en boek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Plant en boek
  • Na uw bestelling ontvangen u en Plant en boek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Plant en boek vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Plant en boek kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.