Zuydgeest, M.P. ; N. Mos ; m.m.v. R.C.J. Beekhuizen ; A.C.A. Looijen e

Schrijver:
Titel: De geit in 't land. Een geschiedenis in woord en beeld van de Scheveningse Noordzeevisserij tussen 1890 en 1975.
ISBN: 9789028857360
Taal: Nederlands
Uitgever: Europese Bibliotheek, Zaltbommel
Bijzonderheden: Gebonden, 1993, 157 blz. Met 139 foto's. Bedankbriefje op schutblad geplakt.
Prijs: € 9,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Het fotomateriaal is zodanig gerangschikt dat één foto met uitvoerige toelichting een pagina beslaat. Reders- en vissersfamilies en schepen vormen de hoofdthema's. Het illustratiedeel wordt voorafgegaan door een korte inleiding, een hoofdstuk waarin de geschiedenis van één motorlogger wordt beschreven en hoofdstukken over de Scheveningse stadsomroepers, of 'klinkers', en over de ontwikkeling van de boomkorvisserij. De auteurs, beiden afkomstig uit de zeevisserijbedrijfstak, hebben zich, blijkens de uitgebreide toelichtingen bij het fotomateriaal, bij hun research zeer ver verdiept in de materie.
Verder lezen

BoekenWO2 uit Raalte

particulier

Logo BoekenWO2

Bij aankoop van 3 tot 5 boeken 10 % korting. Vanaf 6 boeken 20 % korting.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij BoekenWO2

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met BoekenWO2
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en BoekenWO2 een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van BoekenWO2 vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • BoekenWO2 kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.