Carchulla, Jürgen en Manfred - Windsurfing voor iedereen Tra

Schrijver:
Titel: Windsurfing voor iedereen Training Techniek Taktiek
ISBN: 9789061204619
Taal: Nederlands
Uitgever: Elmar BV, Rijswijk 1985 9061204615 9789061204619
Bijzonderheden: paperback 220pp. zeer goed
Prijs: € 6,50
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Het eerste deel van dit boek bevat 6 lessen waarin stap voor stap de techniek van het surfen wordt uitgelegd, t/m knopen en trapezehandleiding. In het tweede, theoretische gedeelte komt de achtergrondinformatie aan bod. Vrij nieuw is het stuk over tandempiloten en zelfs het windskating (zeilen met rollerskates) komt aan de orde. Zoals steeds bij de sportboeken uit deze serie worden in een klein bestek zoveel mogelijk onderdelen behandeld. Het voordeel is de grote veelzijdigheid. Maar oppervlakkigheid of teveel samengepeste informatie waardoor het minder duidelijk wordt, kan niet uitblijven. Het taalgebruik is te zakelijk en te houterig. De indeling is niet zo overzichtelijk, ook al omdat een alfabetische index ontbreekt. De zwart-witte tekeningen en foto's vullen de soms te beknopte informatie goed aan. Jammer dat de foto's soms te klein en te vaag zijn. De vragenlijst achterin kan stimulerend werken, ook al staan de antwoorden er te dichtbij. Ondanks de bezwaren is het toch een bruikbaar boekje voor surfers die zelf een eind opweg willen komen.
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Alleen levering binnen EU Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Carchulla, Jürgen en Manfred - Windsurfing voor iedereen   Training Techniek Taktiek

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.