Kleijn , Gerard de ( directeur Museum Gouda ) ea. - TOPSTUKKEN

Schrijver:
Titel: TOPSTUKKEN MUSEUM GOUDA
Taal: Nederlands
Uitgever: ISBN 9789072660008 ( april 2012 )
Bijzonderheden:
Prijs: € 15,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
INTRO

TOPSTUKKEN brengt 30 van de meest waardevolle , meest interessante en mooiste voorwerpen uit de omvangrijke collectie van MUSEUM GOUDA bij elkaar ; TOPSTUKKEN is een verrassend boek met sterke reproducties van diverse meesterwerken ; alle kunstvoorwerpen worden op een toegankelijke wijze toegelicht door heldere teksten ; U treft kunstenaars aan van naam en faam : Ferdinand Bol , George Hendrik Breitner , Theo A.C. COlenbrander , Dirk Crabeth , Andy Goldsworthy , Barthomomeus van der Helst , Pieter Pourbus , Odilon Redon , Jan Steen , Michael Sweerts , Charley Toorop , Jan Hendrik Weissenbrich en andere bekende en minder bekende namen ...
Verder lezen

KONST-CABINET uit Alblasserdam

particulier

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Kleijn , Gerard de ( directeur Museum Gouda ) ea. - TOPSTUKKEN MUSEUM GOUDA

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij KONST-CABINET

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met KONST-CABINET
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en KONST-CABINET een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van KONST-CABINET vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • KONST-CABINET kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.