Bernlef, J. - Bernlefs beste volgens Bernlef / druk 1

Schrijver:
Titel: Bernlefs beste volgens Bernlef / druk 1
ISBN: 9789021452524
Uitgever: Querido's Uitgeverij BV, Em.
Bijzonderheden: Eerste druk 2000, 311pp, paperback. In perfecte staat.
Prijs: € 10,00
Verzendkosten: € 4,25 (binnen Nederland)
Meer info:
Het is niet de eerste keer dat J. Bernlef (1937, ps. van H.J. Marsman) ouder werk opnieuw laat verschijnen (bijv. 'Verborgen helden'). In deze bundel vinden we de met de Vijverbergprijs bekroonde roman 'De man in het midden' uit 1976, de eveneens psychologische, maar nu op het thema autisme gebaseerde roman 'Vallende ster' uit 1989, de gedichtenbundel 'Niemand wint' uit 1992, het essay 'Opmerkingen over het realisme, gedateerd 1990-1995 en opgenomen in de essaybundel 'De losse pols uit 1998 en ten slotte de burleske 'Tindemans' dilemma' over het vergeten van paraplu's, in 1999 in boekvorm verschenen bij de Februari boekhandels. Graa Boomsma constateert in 'Kritisch Lexicon van de Moderne Nederlandstalige Literatuur' dat Bernlef zichzelf regelmatig citeert en dat schrijven voor hem het scheppen is van steeds andere combinaties van bestaande gegevens. De waarheid van deze opmerking is in deze bundel eenvoudig vast te stellen. Dit doet evenwel niets af van de waarde van de in dit boek verzamelde literaire producten. Integendeel. De vele, al dan niet gevarieerde herhalingen zijn kenmerkend voor Bernlefs stijl en dit boek met zijn verschillende genres is een bewijs dat de auteur niet voor niets herhaaldelijk gelauwerd is. Kleine druk.
Verder lezen

Lorem ipsum uit Zuidlaren

Logo Lorem ipsum

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Bernlef, J. - Bernlefs beste volgens Bernlef / druk 1

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Lorem ipsum

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Lorem ipsum
  • Na uw bestelling ontvangen u en Lorem ipsum een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Lorem ipsum vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Lorem ipsum kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.