Weemoedt, L. - Overal wat / druk 1

Schrijver:
Titel: Overal wat / druk 1
ISBN: 9789025407858
Taal: Nederlands
Uitgever: Contact
Bijzonderheden: Eerste druk 1995, paperback. 159 pag. In nieuwstaat.
Prijs: € 3,00
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Om schrijver te zijn heeft een mens weinig nodig: pen, papier en in de zomer een vliegenmepper. Dat is alles. Kosten: nog geen tientje. Dat is het hele bedrijfskapitaal. Komt het succes, volgen er prijzen en onderscheidingen, dan kan een deel van die bekroning gebruikt worden voor de aanschaf van een typemachine. Er is al een goede op de markt voor fl. 245,- die de beginzin van een verhaal, vaak de belangrijkste want die moet de klanten binden, volautomatisch weer uitwist alsof hij nooit is geboren, nooit heeft bestaan, wat een aanzienlijke stap voorwaarts is in de strijd tegen de moedeloosheid.'

Aldus Lévi Weemoedt in 'De geschiedenis van een dip', een van de verhalen in deze bundel. In de andere verhalen beschrijft hij onder meer het campergebeuren, een idylle in Drenthe, enige onvermoede eigenschappen van de 2CV en nieuwe lotgevallen van de vermoeide ex-leraar klassieke talen Lodesteijn.
Verder lezen

Lorem ipsum uit Zuidlaren

particulier

Logo Lorem ipsum

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Weemoedt, L. - Overal wat / druk 1

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Lorem ipsum

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Lorem ipsum
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Lorem ipsum een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Lorem ipsum vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Lorem ipsum kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.