Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

Martina, Roy - Vitaal zonder angst- ga je fobie te lijf

Schrijver:
Titel: Vitaal zonder angst- ga je fobie te lijf
Uitgever: Andromeda , 2006
Bijzonderheden: Zeer nette paperback ,125 pag., ISBN 9789057951237
Prijs: € 4,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Samenvatting




Angst is de oorzaak van veel geestelijke en lichamelijke klachten. Een diep verborgen angst kan jaren lang onopgemerkt blijven en plotseling naar boven komen door een onverwachte gebeurtenis. Angst kan zich
uiten in lichamelijke klachten als nerveusiteit, boosheid, relatieproblemen, nagelbijten, eetproblemen, anorexia, vermoeidheid, stress, migraine, hoofdpijn, zenuwtrekjes, hartklachten, verhoogde bloeddruk, ontstekingen en nog veel ergere zaken. Ook is angst de oorzaak van fobieën als hoogtevrees, straatvrees, claustrofobie en noem maar op. Veel mensen kampen hun hele leven met deze uitingen en beseffen niet dat angst de oorzaak is of kunnen maar niet begrijpen waar hun angst vandaan komt. In Vitaal zonder angst geeft de arts Roy Martina aan dat angst te overwinnen is. Hij maakt duidelijk waar angsten vandaan kunnen komen en hoe men vitaal en zonder angst kan leven, zonder daar erg grote inspanningen voor te hoeven doen. Na jarenlang research is er nu een methode ontwikkeld: Emotioneel evenwicht (onderdeel van Neuro Emotionele Integratie) die niet alleen doeltreffend is maar ook heel effectief (97.5% resultaat in fobieën en angsten). Het boek `Vitaal zonder angst' is het mooiste dat je kan overkomen, want het is een boek dat je zonder vrees kunt lezen en de oefeningen helpen om de angst te overwinnen.
Recensie(s)

Zelfhulpgids om angsten en fobieën mee aan te pakken, bestaande uit een analyse van wat zich op energetisch niveau afspeelt bij het ervaren van bepaalde, als toxisch benoemde emoties. Ingegaan wordt op het ontstaan van de onderliggende conflicten, hun relatie met lichamelijke klachten en negatieve geloofsovertuigingen. Op een enigszins drammerige wijze worden oefeningen en aanbevelingen gepresenteerd, met een sausje van eigen verantwoordelijkheid, New Age en NLP-achtig gedachtegoed. Het boek bevat desondanks waardevolle adviezen aangaande ontspanningsoefeningen, meditatie en het zelf leren onderkennen van symptomen van negatief denken en overbelasting.
(Biblion recensie, A.Q. Riesselmann.)
Verder lezen

Ankerboek uit Uithuizermeeden

particulier
DE REKENING WIL NOG WEL EENS IN DE SPAM BELANDEN DUS ALS u BINNEN 3 DAGEN NIETS HOORT KIJK DAAR DAN EVEN
Ankerboek is een Algemeen antiquariaat.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Martina, Roy - Vitaal  zonder angst- ga je fobie te lijf