Vehmeijer, L. - Licht in het water

Schrijver:
Titel: Licht in het water
ISBN: 9789077478080
Taal: Nederlands
Uitgever: Zwerk
Bijzonderheden: 2006, paperback, goed exemplaar
Prijs: € 10,00
Verzendkosten: € 3,99 (binnen Nederland)
Meer info:
Laurens Vehmeijer omschrijft de basis van wat ons motiveert als de natuurlijke behoefte en de fundamentele vrijheid om ons ergens mee te identificeren, om ons ergens in te manisfesteren, om ons met onze vermogens te kwalificeren en onszelf daarin te actualiseren. Hij geeft daarbij duidelijk aan hoe we dat zelf op eigen kracht kunnen realiseren en vormgeven. Zowel in ons persoonlijk leven als ook maatschappelijk en in het functioneren op ons werk.

Dit boek is een psychodynamisch naslagwerk, waar iedereen mee aan de gang kan. Het boek is zeer toegankleijk en compleet van opzet en levert bij herlezing steeds weer nieuwe inzichten en invalshoeken op. De inzichten en ervaringen, die de auteur in dit boek deelt, zijn talrijk en geven veel stof tot overweging. Het boek is met grote warmte geschreven in de vorm van een helder indringend gesprek van de schrijver met zichzelf. De opzet is concentrisch. De lezer kan overal beginnen en pauzeren.
Verder lezen

Ann d'er Winkel

Logo Ann d'er Winkel

De getoonde portokosten bij het boek zijn de portokosten per bestelling in Nederland voor thuisbezorging. Brievenbus- en pakketpost tot 10 kg: Nederland: thuisbezorgd: €3.99, België: thuisbezorgd: € 4.99. Vanaf 40.- worden bestellingen in de Nederland gratis verzonden. Bestellingen worden, na betaling, verstuurd tijdens openingsdagen. Portokosten worden per bestelling gerekend en niet per boek. Ophalen in Zeist is ook mogelijk (graag vermelden bij bestellen) Retourkosten voor koper. Kijk bij www.annderwinkel.nl voor meer informatie.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Vehmeijer, L. - Licht in het water Vehmeijer, L. - Licht in het water