Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

Finley , Guy - De kracht van moedig leven

Schrijver:
Titel: De kracht van moedig leven
Taal: Nederlands
Uitgever: Gottmer ,2009
Bijzonderheden: Zeer nette paperback ,229 pag., ISBN 9789069638768
Prijs: € 7,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Samenvatting

De kracht van moedig leven is een stap-voor-staphandleiding voor iedereen die zichzelf volledig wil ontplooien door zich te bevrijden uit de greep van angst en Liefde te omarmen. Op bondige wijze behandelt spiritueel leraar Guy Finley, auteur van het succesvolle boek Het geheim van loslaten, thema's waar iedereen mee te maken heeft: relaties, succes, verslaving, stress, vrede, geluk, vrijheid. Hij laat overtuigend zien hoe we ons leven op een hoger plan kunnen tillen door onze angsten te overwinnen en de kracht te ontwikkelen om nooit meer krachteloos te zijn. Eenzaamheid, spanning, kwaadheid en angst maken dan plaats voor tevredenheid, kalmte, mededogen en vrijheid. Er is moed voor nodig om angst in de ogen te kijken en de volgende stap te zetten: voluit leven zonder vrees.

'Dit boek beschrijft op briljante wijze de manier waarop je een doorbraak in je leven kunt bewerkstelligen.' - James Redfield, auteur van De Celestijnse belofte
Recensie(s)

Boek met levenslessen voor mensen die op zoek zijn naar wie ze echt zijn. Het centrale thema van het boek is dat onze gedachten tot illusies leiden en dat we met deze illusies leven in plaats van dat we het leven zien zoals het echt is. Volgens de auteur leggen we ons daardoor beperkingen op: beperkingen in wat we denken te kunnen, beperkingen in wat we geloven en hopen dat de wereld ons zal geven en beperkingen in relaties. Het gevolg is leven in angst. Het boek biedt de lezer inzichten om op een andere manier in het leven te staan. Het gaat over vertrouwen, de durf om hindernissen te overwinnen vanuit de leidraad dat niets je kan weerhouden om los te laten en opnieuw te beginnen. De auteur behandelt thema's als relaties, succes, verslaving, stress, vrede, geluk en vrijheid. Hij begon zijn loopbaan als zanger/songwriter voor Motown, inmiddels heeft hij meer dan 35 boeken geschreven op spiritueel gebied. Hij is oprichter van de Life of Learning Foundation, een centrum voor transformatie; eerder schreef hij 'Het geheim van loslaten'*. Paperback met normale druk.

Jannetta van der Zee
Verder lezen

Ankerboek uit Uithuizermeeden

particulier
DE REKENING WIL NOG WEL EENS IN DE SPAM BELANDEN DUS ALS u BINNEN 3 DAGEN NIETS HOORT KIJK DAAR DAN EVEN
Ankerboek is een Algemeen antiquariaat.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Finley , Guy - De  kracht van moedig leven