Thijssing-Boer, Henny - Geertje trilogie

Schrijver:
Titel: Geertje trilogie
ISBN: 9789025719135
Taal: Nederlands
Uitgever: Gottmer Uitgevers Groep b.v.
Bijzonderheden: 1985 gebonden met stofomslag,542 blz, in zeer goede staat, stofomslag aan achterkant scheurtje.
Prijs: € 3,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
De Geertje Trilogie vertelt het verhaal van Geertje Postema. Als de vijftienjarige dochter van een rijke Groninger boer zwanger is, dwingt haar vader haar het kind af te staan. Geertje blijft verlangen naar haar kind, totdat zij als door een wonder met haar wordt herenigd. In deel twee is dochter Eefje verliefd op Abel, maar wat Eefje niet weet is dat de vader van Abel ook haar vader is. Geertje vertelt haar geheim en als Eefje breekt met Abel, breekt het ook haar hart. Deel 3: Eefje trouwt met Bart, een rijke boer, maar is niet gelukkig. Door een tragisch ongeluk blijft Eefje alleen achter en staat dan voor dezelfde keus als eens haar moeder Geertje. Wat wordt haar keuze?
Verder lezen

Bladaaltje uit Andel

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Thijssing-Boer, Henny - Geertje trilogie

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Bladaaltje

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Bladaaltje
  • Na uw bestelling ontvangen u en Bladaaltje een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Bladaaltje vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Bladaaltje kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.