Bucquoye, Moniek E. ; Adriaan Beukers ; Lieven Daenens e.a. - V

Schrijver:
Titel: Van bakeliet tot composiet. Design met nieuwe materialen. From bakelite to composite. Design in new materials.
ISBN: 9789058560865
Taal: Meertalig
Uitgever: Stichting Kunstboek, Oostkamp
Bijzonderheden: Paperback, ingenaaid, 2002, 187 blz. Nederlands- en Engelstalig. Met foto's.
Prijs: € 25,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Dit boek, uitgebracht naar aanleiding van de gelijknamige tentoonstelling in het Design Museum in Gent, België, beschrijft de ontwikkeling van de composieten (vezelversterkte polymeren) in de 20e eeuw, beginnend bij bakeliet in 1909 tot de nieuwe generatie composietmaterialen die de sleutel zijn tot industriële concurrentie en massafabricage. De ontwikkeling en toepassing van composieten wordt verduidelijkt aan de hand van beschrijvingen van voorbeelden in verschillende toepassingsgebieden, zoals auto's, sportartikelen en meubeldesign. De zowel Nederlandse als Engelse tekst (twee kolommen) is rijkelijk geïllustreerd met kleurenfoto's en grafieken. Enige kennis van materiaalkunde en vervaardigen is vereist om de globale beschrijving van de materiaaleigenschappen en de bijbehorende productietechnieken beter te begrijpen. Het boek geeft de mogelijkheden van composietmaterialen op een overzichtelijke manier weer. Een mooi naslagwerk voor o.a. industrieel ontwerpers; bovendien is het één van de weinige boeken over dit onderwerp.
Verder lezen

BoekenWO2 uit Raalte

Logo BoekenWO2

Bij aankoop van 3 tot 5 boeken 10 % korting. Vanaf 6 boeken 20 % korting.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij BoekenWO2

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met BoekenWO2
  • Na uw bestelling ontvangen u en BoekenWO2 een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van BoekenWO2 vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • BoekenWO2 kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.