Bram Bakker - New York New York. Van de halve van Egmond naar d

Schrijver:
Titel: New York New York. Van de halve van Egmond naar de hele van New York
Taal: Nederlands
Uitgever: De Arbeiderspers
Bijzonderheden: 2009; rug ietsje scheef gelezen, verder in zeer goede staat
Prijs: € 4,50
Verzendkosten: € 3,70 (binnen Nederland)
Meer info:
Flaptekst:
Nadat hij al vele marathons op vaderlandse bodem had volbracht, vertrok Bram Bakker eind 2006 naar de Verenigde Staten om voor het eerst deel te nemen aan de opwindendste en grootste marathon ter wereld, die van New York. Bijna waanzinnig werd de rennende psychiater toen hij door gelukkige omstandigheden pal naast zijn sportieve idool Lance Armstrong aan de start stond, en zij aan zij zo’n tien kilometer met hem door Brooklyn rende, waar net als in alle andere buurten van The Big Apple duizenden enthousiaste toeschouwers de lopers fanatiek aanmoedigden. Deze overweldigende ervaring maakt Bakker tot een ware pleitbezorger van deelname aan deze wedstrijd: 'Als je dan toch een marathon wilt lopen, doe het dan hier!'
In 2008 ging hij voor de tweede keer, met het ambitieuze doel deze wedstrijd (met zijn lange bruggen en geaccidenteerd parcours) binnen drie uur te voltooien. De midlifecrisis van een vijfenveertigjarige, of een realistisch doel?
In New York, New York beschrijft Bakker de periode van honderd dagen voorafgaand aan de marathon, waarin hij voor het eerst van zijn leven op schema's traint en zich afvraagt waar hij mee bezig is. Hij blikt terug op zijn deelname aan de New York Marathon van 2006 en verhaalt uiteraard gedetailleerd over het evenement zelf: de belevenissen te midden van veertigduizend lopers en twee miljoen toeschouwers, op een zondag in november.
Verder lezen

Nelleke Vermeer uit Nijkerk

particulier
Ik reageer altijd snel. Hebt u na een dag nog geen reactie gekregen, KIJK DAN IN UW SPAMBOX of box ONGEWENSTE MAIL.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Nelleke Vermeer

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Nelleke Vermeer
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Nelleke Vermeer een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Nelleke Vermeer vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Nelleke Vermeer kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.