Byvanck, A - Nederland in den Romeinschen tijd.

Schrijver:
Titel: Nederland in den Romeinschen tijd.
Taal: Nederlands
Uitgever: Brill, Leiden
Bijzonderheden: 1944, tweede druk, gebonden, twee delen, samen 742pp. Van deel 1 is de rug beschadigd.
Prijs: € 9,00
Verzendkosten: € 6,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Verzenden naar DHL-point bij u in de buurt: € 4,00.
Alexander Willem Byvanck (Leiden, 4 juli 1884 - aldaar, 16 augustus 1970) was een Nederlands classicus en archeoloog.
Alexander Byvanck was een zoon van Willem Byvanck en Clara Cramerus. Na het gymnasium in Den Haag doorlopen te hebben begon Byvanck in 1902 met de studie klassieke letteren aan de Universiteit Leiden, die hij in 1907 afsloot met het doctoraalexamen. Hij promoveerde in 1912 cum laude bij prof. A.E.J. Holwerda op een dissertatie getiteld De Magnae Graeciae Historia Antiquissima, die handelde over de vroegste vestiging van Griekse kolonisten in Italië. Sinds 1909 was hij werkzaam bij het Museum Meermanno-Westreenianum.

Byvanck was van 1922 tot 1954 hoogleraar Archeologie en Oude Geschiedenis aan de Universiteit Leiden en in 1940 werd hij rector magnificus van dezelfde instelling. Tevens was hij voorzitter van de Rijksdienst voor het Oudheidkundig Bodemonderzoek, voorzitter van de Nederlandse Vereniging het Huis voor Kunsten en Wetenschappen te Rome, tweemaal voorzitter van de Maatschappij der Nederlandse Letterkunde en voorzitter van de A-afdeling van de Raad van de Nederlandse Organisatie voor Zuiver Wetenschappelijk Onderzoek. In 1946 werd hij lid van de Koninklijke Nederlandse Akademie van Wetenschappen (KNAW).
Eerste deel met 47 afbeeldingen op 24 platen en 8 kaarten in den tekst.
Tweede deel met 82 afbeeldingen op 40 platen en 25 fig. in den tekst waaronder 13 kaarten.
Tweede druk, 1944. Leiden. E.J. Brill.
Verder lezen

lezen.muziek uit Mierlo

particulier

Logo lezen.muziek

Lezen&Muziek heeft uitsluitend boeken en tijdschriften uit privébezit. Geen handelsvoorraad. Bij meer boeken, minder verzendkosten. Verzendkosten gelden voor Nederland. Voor alle boeken en tijdschriften geldt dat er enige gebruikssporen zijn en meestal naam en aankoopdatum op p3. Snelle service en goede verpakking. Boeken ophalen in Mierlo is prima.

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Byvanck, A - Nederland in den Romeinschen tijd. Byvanck, A - Nederland in den Romeinschen tijd. Byvanck, A - Nederland in den Romeinschen tijd. Byvanck, A - Nederland in den Romeinschen tijd. Byvanck, A - Nederland in den Romeinschen tijd. Byvanck, A - Nederland in den Romeinschen tijd. Byvanck, A - Nederland in den Romeinschen tijd. Byvanck, A - Nederland in den Romeinschen tijd. Byvanck, A - Nederland in den Romeinschen tijd.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij lezen.muziek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met lezen.muziek
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en lezen.muziek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van lezen.muziek vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • lezen.muziek kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.