Colleen McCullough (Wellington (Nieuw-Zuid-Wales), 1 juni 1937

Schrijver:
Titel: Ander woord voor Liefde .. Een ander woord voor liefde was plicht de meest onfasoenlijke Obsessie
ISBN: 9789022953723
Uitgever: Bruna & Zoon Uitgevers, A.W. uit 1984
Bijzonderheden: Gebonden 21x13 formaat 319 pagina's [harde kaft]
Prijs: € 9,75
Verzendkosten: € 3,90 (binnen Nederland)
Meer info:
An in decent Obsession Oorspronkelijke titel

Colleen McCullough (Wellington (Nieuw-Zuid-Wales), 1 juni 1937 – Norfolk, 29 januari 2015) was een internationaal bekend Australisch schrijfster. Haar bibliografie omvat onder andere Tim, De Doornvogels, Obsessie en Het lied van Troje.

In het kleine paviljoen voor t.g.v. oorlogshandelingen geestelijk ontspoorde militairen van een bijna ontmanteld militair hospitaal arriveert een laatste patient, wat dramatische gevolgen heeft voor het evenwicht tussen de mannen en hun enige verpleegster. Goed opgebouwd verhaal in 7 delen, spelend in de nadagen van Wereldoorlog II op een eiland in de Stille Oceaan. Vlotte dialogen, geloofwaardige intrige met elementaire menselijke gevoelens en een pleidooi voor modernisering van psychiatrische verpleging. Hoofdfiguren, allen australische militairen, worden in hun innerlijke en uiterlijke konflikten psychologisch geloofwaardig en warm getekend door de australische schrijfster-neurofysiologe. Redelijke vertaling, met anglicismen.
Verder lezen

De Olde Jan uit Herwen

Logo De Olde Jan

de olde Jan Van alles en nog wat en
donderdag en zaterdag morgen snuffelmorgen .. de olde Jan nu ook op twitter ... er is geen betere buur dan de natuur Januari is de Louwmaand de natuur in Januari : kleumende ijsvogels en bloeiende toverhazelaar & februari - sprokkelmaand .. Maart - Lentemaand .. April, Grasmaand & Filosofiemaand .. Mei, Bloeimaand. Juni Zomermaand. Juli Hooimaand. Augustus Oogstmaand. September Herfstmaand.Oktober, Wijnmaand, November Slachtmaand. December, Wintermaand met Onnozele kinderen .. wilt Uw zeker zijn laat het ons weten dan verzenden wij met bar code , Bezorging vindt plaats via TNT
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Colleen McCullough (Wellington (Nieuw-Zuid-Wales), 1 juni 1937 - Ander woord voor Liefde .. Een ander woord voor liefde was plicht de meest onfasoenlijke Obsessie Colleen McCullough (Wellington (Nieuw-Zuid-Wales), 1 juni 1937 - Ander woord voor Liefde .. Een ander woord voor liefde was plicht de meest onfasoenlijke Obsessie Colleen McCullough (Wellington (Nieuw-Zuid-Wales), 1 juni 1937 - Ander woord voor Liefde .. Een ander woord voor liefde was plicht de meest onfasoenlijke Obsessie Colleen McCullough (Wellington (Nieuw-Zuid-Wales), 1 juni 1937 - Ander woord voor Liefde .. Een ander woord voor liefde was plicht de meest onfasoenlijke Obsessie

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De Olde Jan

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
 • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
 • U handelt deze order direct af met De Olde Jan
 • Na uw bestelling ontvangen u en De Olde Jan een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Olde Jan vermeld
 • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
 • De Olde Jan kan betaling vooraf vragen
 • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.