Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

Rembrandtbijbel - Bijbel dat is de gansche heilige Schrift, bevattend

Schrijver:
Titel: Rembrandtbijbel - Bijbel dat is de gansche heilige Schrift, bevattende al de kanonieke boeken van het Oude en Nieuwe Testament. Met reproducties naar werken van Rembrandt Harmenszoon van Rijn.
ISBN: 9789094007225
Taal: Nederlands
Uitgever: Uitgeverij R.B.S., z.j. [ 1995 ]
Bijzonderheden: Net groot in kunstleer gebonden boek met goudopdrk,1211 pag., 30x21 cm., ISBN 9094007223, geen schrijverij, geen beschadigingen
Beschikbaar: 2 exemplaren
Prijs: € 14,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
bijbel in de vertaling van het Nederlandsch Bijberlgenootschap met reproducties naar werken van Rembrandt Harmenszoon van Rijn
. In de loop der jaren is de oorspronkelijke tekst wat betreft spelling en sommige woorden veranderd. Deze Statenvertaling dient men wel te onderscheiden van de editie 1977 (zgn. Tukker-bijbel) en die van de Gereformeerde Bijbelstichting. In deze uitgave zijn 44 kleurplaten (naar schilderijen), 30 etsen en 82 tekeningen van Rembrandt afgedrukt. Onder deze afbeeldingen is steeds de bijbeltekst die uitgebeeld wordt afgedrukt. Achterin vindt men enige summiere gegevens over de afgebeelde kunstwerken.
Verder lezen

Ankerboek uit Uithuizermeeden

particulier
DE REKENING WIL NOG WEL EENS IN DE SPAM BELANDEN DUS ALS u BINNEN 3 DAGEN NIETS HOORT KIJK DAAR DAN EVEN
Ankerboek is een Algemeen antiquariaat.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

 - Rembrandtbijbel  - Bijbel dat is de gansche heilige Schrift, bevattende al de kanonieke boeken van het Oude en Nieuwe Testament. Met reproducties naar werken van Rembrandt Harmenszoon van Rijn.