SCHENKE, HANS-MARTIN (ed.). - Das Matthäus-Evangelium im mittel

Schrijver:
Titel: Das Matthäus-Evangelium im mittelägyptischen Dialekt des koptischen (Codex Scheide) herausgegeben von Hans Martin Schenke.
Uitgever:
Bijzonderheden: Berlin, Akademie-Verlag, 1981, Or.wrps., XII, 202 pp. incl. 17 facsimile pages. Coptic text with extensive German introduction. In excellent condition. (Texte und Untersuchungen zur Geschichte der altchristlichen Literatur, Band 127)
Prijs: € 20,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Antiquariaat Rashi

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Antiquariaat Rashi
  • Na uw bestelling ontvangen u en Antiquariaat Rashi een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Antiquariaat Rashi vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Antiquariaat Rashi kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.