Trainor, K. - Boeddhisme

Schrijver:
Titel: Boeddhisme
ISBN: 9789057645563
Taal: Nederlands
Uitgever: Librero Nederland b.v.
Bijzonderheden: 2009, 256pp, paperback zgan Boeddha's laatste woorden waren: “alle voorwaardelijke schepselen sterven; gaat voort (naar Nirwana) vol overgave”. Deze woorden benadrukken de onvermijdelijkheid van de dood en het belang van zelfdiscipline en zelfontploo
Prijs: € 5,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Boeddha's laatste woorden waren: “alle voorwaardelijke schepselen sterven; gaat voort (naar Nirwana) vol overgave”. Deze woorden benadrukken de onvermijdelijkheid van de dood en het belang van zelfdiscipline en zelfontplooiing. Boeddhisme is een van de snelst groeiende religies in het westen. In deze complete encyclopedie over het boeddhisme wordt een uitgebreide beschrijving gegeven over het leven van Boeddha (de Verlichte). In korte hoofdstukjes wordt inzicht gegeven in het ontstaan, de principes, beoefening, de geschriften, soorten boeddhisme, zoals Theravada en Mahayana (waaronder bijvoorbeeld zenboeddhisme) en de nieuwe boeddhistische bewegingen en met name de rol van de vrouw daarbinnen. De schrijver is hoogleraar theologie aan de Universiteit van Vermont. Verzorgde vormgeving, in een zeer klein lettertype met prachtige foto's en stevige bladzijden. Bevat een uitgebreide verklarende woordenlijst, een tijdbalk, bibliografie, index en een fotoverantwoording. Voor de lezer die geinteresseerd is in een uitgebreid overzicht van het boeddhisme en de toepassing daarvan in onze moderne wereld.

Franca Duindam
Verder lezen

boekenbinder

Logo boekenbinder

De opbrengst van Boekenbinder komt ten goede aan museumhoeve Overslot, dé culturele ontmoetingsplek van de Egmonden, met een schelpenmuseum, etnografica en laagdrempelige kunst en cultuur van hoog niveau! Ieder weekend van 14.00 tot 18.00 vrij te bezoeken op de Slotweg 42 te Egmond aan den Hoef.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Trainor, K. - Boeddhisme

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekenbinder

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met boekenbinder
  • Na uw bestelling ontvangen u en boekenbinder een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van boekenbinder vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • boekenbinder kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.