Turnhout, Ted van - Kinderen van een wereld

Schrijver:
Titel: Kinderen van een wereld
ISBN: 9789026940927
Taal: Nederlands
Uitgever: van Holkema & Warendorf
Bijzonderheden: 1989, gebonden met stofomslag, 143 blz, in zeer goede staat, (laatste blzn bovenaan aan elkaar gekleefd geweest) De eerste bladzijde is een persoonlijke brief.
Prijs: € 3,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Een eindejaars-geschenk met verhalen en illustraties over kinderen. Een deel van de opbrengst is bestemd voor de Stichting Redt de Kinderen (Save the Children Alliance). De Stichting stelt zich tot doel welzijn en welvaart van kinderen, waar ook ter wereld en ongeacht ras, nationaliteit, geloof of geslacht te bevorderen. Zo worden in landen met een hoog kindersterfte-percentage programma's opgezet voor betere medische voorzieningen. Door de belangeloze medewerking van een groot aantal Nederlandse auteurs en illustratoren als o.a. Bertus Aafjes, Miep Diekmann, Mensje van Keulen, Theun de Vries, Lennaert Nijgh, Bert Voeten, is een boek ontstaan voor een groot publiek met voor elk wat wils.
Verder lezen

Bladaaltje uit Andel

particulier

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Turnhout, Ted van - Kinderen van een wereld

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Bladaaltje

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Bladaaltje
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Bladaaltje een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Bladaaltje vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Bladaaltje kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.