Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

Willems, Rosanne - Suriname

Schrijver:
Titel: Suriname
ISBN: 9789047508694
Taal: Nederlands
Uitgever: marco polo
Bijzonderheden: 2010, paperback zgan Deze serie beknopte reisgidsen blinkt uit door eenvoud, pakkende teksten en ter zake doende informatie voor reizigers die in korte tijd de hoogtepunten van een land willen zien en geen uitgebreide voorkennis hebben. Behalve de ge
Prijs: € 9,95 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Deze serie beknopte reisgidsen blinkt uit door eenvoud, pakkende teksten en ter zake doende informatie voor reizigers die in korte tijd de hoogtepunten van een land willen zien en geen uitgebreide voorkennis hebben. Behalve de gebruikelijke insidertips (dit keer van de 30-jarige auteur die langere tijd in het land verbleef om onderzoek te doen en televisieprogramma's te maken), geeft de gids ook speciaal toegespitste informatie over zeden en gebruiken in Suriname. Bijvoorbeeld de tip om je schoenen uit te doen als je bij iemand op bezoek gaat om negatieve invloeden buitenshuis te houden. Ook handig: voorbeelden om een dag in Paramaribo door te brengen en enkele natuurtochten in het binnenland. De gids bevat kleurenfoto's, een globale kaart van het land en van de hoofdstad, een korte historische inleiding en een register. Met tips en kaartmateriaal aan de binnenzijde van de uitklapbare omslagen.
Verder lezen

boekenbinder uit Egmond-Binnen

particulier

Logo boekenbinder

Let op! Kijk ook in uw map "ongewenste mail". Soms komen berichten van Boekwinkeltjes.nl daarin terecht.
De opbrengst van Boekenbinder komt ten goede aan museumhoeve Overslot, dé culturele ontmoetingsplek van de Egmonden, met een schelpenmuseum en een wunderkammer met etnografica, naturalia en laagdrempelige kunst en cultuur van hoog niveau! Van maart t/m november ieder weekend van 15.00 tot 18.00 vrij te bezoeken op de Slotweg 42 te Egmond aan den Hoef.

De verkoper zal binnen 5 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Willems, Rosanne - Suriname