boekenbinder is momenteel afwezig,boekenbinder heeft de volgende melding achtergelaten:

Wegens verbouwing is Boekenbinder t/m 30-04-2024 afwezig

De verkoper verwacht te reageren na 30-04-2024
Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

Jetsun Pema werd geboren in 1940 en is de jongste zuster van de dalai

Schrijver:
Titel: Tibet, mijn liefde
ISBN: 9789024603787
Uitgever: Bosch & Keuning
Bijzonderheden: 1997, paperback goede staat Jetsun ('eerbaar') Pema ('lotus') werd geboren in 1940 en is de jongste zuster van de dalai lama - geestelijk en wereldlijk hoofd der boeddhisten in Tibet door wie de boeddha zijn verlossingswerk voortzet. Jetsun Pema besc
Prijs: € 5,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Jetsun ('eerbaar') Pema ('lotus') werd geboren in 1940 en is de jongste zuster van de dalai lama - geestelijk en wereldlijk hoofd der boeddhisten in Tibet door wie de boeddha zijn verlossingswerk voortzet. Jetsun Pema beschrijft in dit boek de tragische geschiedenis van het Tibetaanse volk vanaf 1940 tot 1995, aan de hand van lotgevallen van haar eigen familie, waarin nog twee andere reïncarnaties plaatsvonden. Met haar verhaal biedt zij een bijzondere kijk op het eeuwige Tibet met zijn tradities, boeddhisme en de voorouderlijke wijsheid van de dalai lama's. Zij getuigt van de tragedie die haar land treft sinds de invasie van China in 1949, en de essentiële rol die zij vervult bij het werk met vluchtelingen, die voortdurend bezig zijn de hergeboorte van een vrij Tibet voor te bereiden. Vanaf 1964 wijdt Jetsun Pema haar leven aan de gevluchte kinderen, aan hun opvoeding en aan een stichting waarvan zij voorzitter is.
Jetsun Pema heeft aan de Nederlander Gilles Van Grasdorff haar verhaal toevertrouwd, de tumultueuze weg die zij heeft afgelegd en die haar uiteindelijk de titel van Moeder van Tibet bezorgde, een buitengewone onderscheiding die haar werd verleend door de leden van de regering van het Tibetaanse volk. In Tibet, mijn liefde biedt Jetsun Pema een les in moed, een ware hymne aan de liefde; zij legt uit hoe de 'juwelen' van een duizendjarige traditie dagelijks worden omgevormd tot het zaad van de toekomst.
Verder lezen

boekenbinder uit Egmond-Binnen

particulier

Logo boekenbinder

Let op! Kijk ook in uw map "ongewenste mail". Soms komen berichten van Boekwinkeltjes.nl daarin terecht.
De opbrengst van Boekenbinder komt ten goede aan museumhoeve Overslot, dé culturele ontmoetingsplek van de Egmonden, met een schelpenmuseum en een wunderkammer met etnografica, naturalia en laagdrempelige kunst en cultuur van hoog niveau! Van maart t/m november ieder weekend van 15.00 tot 18.00 vrij te bezoeken op de Slotweg 42 te Egmond aan den Hoef.

De verkoper zal binnen 5 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Jetsun Pema werd geboren in 1940 en is de jongste zuster van de dalai lama - Tibet, mijn liefde