boekenbinder is momenteel afwezig,boekenbinder heeft de volgende melding achtergelaten:

Wegens verbouwing is Boekenbinder t/m 30-04-2024 afwezig

De verkoper verwacht te reageren na 30-04-2024
Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

Schuller, R.H. - Gooi de dag van morgen niet weg

Schrijver:
Titel: Gooi de dag van morgen niet weg
ISBN: 9789080963344
Uitgever: Hour of Power Nederland
Bijzonderheden: 2005, 220pp, paperback Ter gelegenheid van het gouden jubileum van zijn gemeente in Garden Grove heeft een van 's werelds meest geliefde dominees een veelzeggend boek geschreven waarin hij u universele principes aanbiedt die zijn leven richting hebbe
Prijs: € 5,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Ter gelegenheid van het gouden jubileum van zijn gemeente in Garden Grove heeft een van 's werelds meest geliefde dominees een veelzeggend boek geschreven waarin hij u universele principes aanbiedt die zijn leven richting hebben gegeven; principes die ook uw leven kunnen inspireren!

Vijftig jaar geleden stichtte Robert H. Schuller een gemeente gebaseerd op de gedachte dat onze dromen door geloof, doelgerichtheid en doorzettingsvermogen werkelijkheid kunnen worden. Als onvermoeibaar advocaat van zijn positieve boodschap maakte hij de Crystal Cathedral tot een van de meest geliefde kerken van de wereld. Vol toewijding aan zijn gezin en zijn roeping heeft dr. Schuller miljoenen mensen vertrouwd gemaakt met de kracht van geloof. Als begenadigd verteller deelt hij met u de rijke inzichten die hij heeft gekregen in een leven vol optimisme en geloof in God. In dit uiterst persoonlijke en inspirerende boek vertelt Schuller hoe de universele principes die zijn leven en werk hebben gevormd ook richting aan uw leven kunnen geven.
Rond het thema 'Gooi de dag van morgen niet weg!' behandelt dit veelzeggende boek krachtige en universele idealen zoals: optimistisch zijn, positieve normen en waarden kiezen, doelgericht blijven, zuivere communicatiekanalen houden en - als allerbelangrijkste - u laten leiden door de Allerhoogste.
Verder lezen

boekenbinder uit Egmond-Binnen

particulier

Logo boekenbinder

Let op! Kijk ook in uw map "ongewenste mail". Soms komen berichten van Boekwinkeltjes.nl daarin terecht.
De opbrengst van Boekenbinder komt ten goede aan museumhoeve Overslot, dé culturele ontmoetingsplek van de Egmonden, met een schelpenmuseum en een wunderkammer met etnografica, naturalia en laagdrempelige kunst en cultuur van hoog niveau! Van maart t/m november ieder weekend van 15.00 tot 18.00 vrij te bezoeken op de Slotweg 42 te Egmond aan den Hoef.

De verkoper zal binnen 5 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Schuller, R.H. - Gooi de dag van morgen niet weg