Schuller, R.H. - Gooi de dag van morgen niet weg

Schrijver:
Titel: Gooi de dag van morgen niet weg
ISBN: 9789080963344
Uitgever: Hour of Power Nederland
Bijzonderheden: 2005, 220pp, paperback Ter gelegenheid van het gouden jubileum van zijn gemeente in Garden Grove heeft een van 's werelds meest geliefde dominees een veelzeggend boek geschreven waarin hij u universele principes aanbiedt die zijn leven richting hebbe
Prijs: € 5,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Ter gelegenheid van het gouden jubileum van zijn gemeente in Garden Grove heeft een van 's werelds meest geliefde dominees een veelzeggend boek geschreven waarin hij u universele principes aanbiedt die zijn leven richting hebben gegeven; principes die ook uw leven kunnen inspireren!

Vijftig jaar geleden stichtte Robert H. Schuller een gemeente gebaseerd op de gedachte dat onze dromen door geloof, doelgerichtheid en doorzettingsvermogen werkelijkheid kunnen worden. Als onvermoeibaar advocaat van zijn positieve boodschap maakte hij de Crystal Cathedral tot een van de meest geliefde kerken van de wereld. Vol toewijding aan zijn gezin en zijn roeping heeft dr. Schuller miljoenen mensen vertrouwd gemaakt met de kracht van geloof. Als begenadigd verteller deelt hij met u de rijke inzichten die hij heeft gekregen in een leven vol optimisme en geloof in God. In dit uiterst persoonlijke en inspirerende boek vertelt Schuller hoe de universele principes die zijn leven en werk hebben gevormd ook richting aan uw leven kunnen geven.
Rond het thema 'Gooi de dag van morgen niet weg!' behandelt dit veelzeggende boek krachtige en universele idealen zoals: optimistisch zijn, positieve normen en waarden kiezen, doelgericht blijven, zuivere communicatiekanalen houden en - als allerbelangrijkste - u laten leiden door de Allerhoogste.
Verder lezen

boekenbinder

Logo boekenbinder

De opbrengst van Boekenbinder komt ten goede aan museumhoeve Overslot, dé culturele ontmoetingsplek van de Egmonden, met een schelpenmuseum, etnografica en laagdrempelige kunst en cultuur van hoog niveau! Ieder weekend van 14.00 tot 18.00 vrij te bezoeken op de Slotweg 42 te Egmond aan den Hoef.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Schuller, R.H. - Gooi de dag van morgen niet weg

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekenbinder

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met boekenbinder
  • Na uw bestelling ontvangen u en boekenbinder een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van boekenbinder vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • boekenbinder kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.