Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

Auel, J.M. - De stam van de holebeer, De Aardkinderen deel 1

Schrijver:
Titel: De stam van de holebeer, De Aardkinderen deel 1
ISBN: 9789027421968
Uitgever: Spectrum, Uitgeverij Het
Bijzonderheden: 1997, 2e druk, paperback De Stam van de Holebeer brengt ons terug naar het begin van onze beschaving, ruim 35OOO jaar geleden. De hoofdpersoon is Ayla, die de toekomst van de mensheid in haar bloed heeft. Bij een aardbeving heeft ze haar familie verl
Prijs: € 5,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
De Stam van de Holebeer brengt ons terug naar het begin van onze beschaving, ruim 35OOO jaar geleden. De hoofdpersoon is Ayla, die de toekomst van de mensheid in haar bloed heeft. Bij een aardbeving heeft ze haar familie verloren. Als ze daarna eenzaam door het woeste land trekt, wordt ze verwond door een leeuwin. Met enige tegenzin nemen de leden van de Stam haar op. Door haar zuivere gelaatstrekken en grote intelligentie is zij een buitenbeentje. Met haar onstuimige trots probeert zij de vele taboes die de oude cultuur van de Stam beheersen te doorbreken en een eigen leven te leiden. 'De Stam van de Holebeer' is het verhaal over het ontzagwekkende mysterie van het ontstaan van de mensheid en het drama van de menselijke strijd om te overleven.
Verder lezen

boekenbinder uit Egmond-Binnen

particulier

Logo boekenbinder

Let op! Kijk ook in uw map "ongewenste mail". Soms komen berichten van Boekwinkeltjes.nl daarin terecht.
De opbrengst van Boekenbinder komt ten goede aan museumhoeve Overslot, dé culturele ontmoetingsplek van de Egmonden, met een schelpenmuseum en een wunderkammer met etnografica, naturalia en laagdrempelige kunst en cultuur van hoog niveau! Van maart t/m november ieder weekend van 15.00 tot 18.00 vrij te bezoeken op de Slotweg 42 te Egmond aan den Hoef.

De verkoper zal binnen 5 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Auel, J.M. - De stam van de holebeer, De Aardkinderen deel 1