Flinchbaugh, C. Hope - Morgenlicht / roman over de vervolgde ke

Schrijver:
Titel: Morgenlicht / roman over de vervolgde kerk van China
Taal: Nederlands
Uitgever: De Groot Goudriaan
Bijzonderheden: in goede staat - zie de foto's - christelijk
Prijs: € 3,49 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Samenvatting
C. Hope Flinchbaugh vertelt een indringend verhaal over de vervolgde christenen in China. Zij hebben niet alleen gevaar te duchten van de regering, maar ook van een levensgevaarlijke sekte die geen middel schuwt om mensen voor zich te winnen.

De Chinese Mei Lin heeft maandenlang gevangengezeten in Shanghai omwille van haar geloof. Sinds twee jaar is ze weer terug in haar dorp, bij haar vader, oma en verloofde Liko. Wanneer een vriendin uit Shanghai haar vraagt om te komen helpen in een weeshuis, weet Mei Lin zich geroepen en ze keert terug naar Shanghai. Liko maakt zich grote zorgen om haar veiligheid.
Maar dan blijkt hijzelf in een veel groter gevaar te
verkeren. De vervolgde kerk van China wordt aangevallen uit onverwachte hoek…

C. Hope Flinchbaugh is freelance journaliste. Ze schrijft vooral artikelen over de vervolgde kerk wereldwijd.
Toon minder
Recensie(s)
Na een maandenlange gevangenschap is de Chinese Mei Lin weer teruggekeerd in het dorp Tanching waar ze met haar verloofde Liko op de rijstvelden werkt. Samen met hem is ze ook actief in de plaatselijke huiskerk. Als een vriendin haar vraagt om een paar maanden als lerares te helpen in een christelijk weeshuis in Sjanghai, neemt ze dat aanbod aan. Ondertussen worden Liko en andere voorgangers van huiskerken gevraagd om deel te nemen aan een training door een bijbelinstituut. Dit blijkt echter een valstrik van een sekte te zijn waardoor ze in groot gevaar komen en slechts ternauwernood kunnen ontsnappen. Vlot geschreven roman met een goede karaktertekening, gebaseerd op ware gebeurtenissen. Centraal staan het geloofsvertrouwen en de moed van Chinese christenen ondanks marteling en vervolging. Passende omslagillustratie. Paperback, vrij kleine druk. Ook los goed te lezen vervolg op "Dochter van China"*. Voor ruime orthodox protestantse lezerskring.

Dirry van de Grampel
Verder lezen

Appelboom1946 uit Rotterdam

particulier

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Flinchbaugh, C. Hope - Morgenlicht / roman over de vervolgde kerk van China Flinchbaugh, C. Hope - Morgenlicht / roman over de vervolgde kerk van China Flinchbaugh, C. Hope - Morgenlicht / roman over de vervolgde kerk van China Flinchbaugh, C. Hope - Morgenlicht / roman over de vervolgde kerk van China Flinchbaugh, C. Hope - Morgenlicht / roman over de vervolgde kerk van China Flinchbaugh, C. Hope - Morgenlicht / roman over de vervolgde kerk van China Flinchbaugh, C. Hope - Morgenlicht / roman over de vervolgde kerk van China Flinchbaugh, C. Hope - Morgenlicht / roman over de vervolgde kerk van China Flinchbaugh, C. Hope - Morgenlicht / roman over de vervolgde kerk van China Flinchbaugh, C. Hope - Morgenlicht / roman over de vervolgde kerk van China Flinchbaugh, C. Hope - Morgenlicht / roman over de vervolgde kerk van China Flinchbaugh, C. Hope - Morgenlicht / roman over de vervolgde kerk van China Flinchbaugh, C. Hope - Morgenlicht / roman over de vervolgde kerk van China Flinchbaugh, C. Hope - Morgenlicht / roman over de vervolgde kerk van China

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Appelboom1946

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Appelboom1946
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Appelboom1946 een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Appelboom1946 vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Appelboom1946 kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.