Jacqueline Wilson - Vriendinnen ruzie!

Schrijver:
Titel: Vriendinnen ruzie!
ISBN: 9789026126000
Taal: Nederlands
Uitgever: de Fontein Jeugd
Bijzonderheden: 2009, paperback, 13,5 bij 21 cm, 173 pag, ongelezen, chicklit, jeugdroman
Prijs: € 5,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
"In een vlotte en meeslepende stijl beschrijft Wilson gedachten en gevoelens die elk meisje wel eens heeft." ChickLit

Ellen, Nadine en Maud doen alles samen. Maar dan wordt Ellen volledig in beslag genomen door haar nieuwe vriendje, is Nadine verliefd op een jongen die ze op internet heeft ontmoet en is Maud verdrietig omdat haar hamster dood is. Ze zijn alledrie met zichzelf bezig, waardoor er misverstanden ontstaan. Ze krijgen ruzie, met als gevolg dat Maud en Nadine nog steeds alles samen doen, maar Ellen er alleen voor staat.

Ellen heeft het moeilijk: haar vader en stiefmoeder hebben onafgebroken ruzie, haar broertje is irritant en haar vriendinnen sluiten haar buiten. Haar 'perfecte' vriendje blijkt toch niet zo perfect te zijn als ze dacht. Als ze met zijn allen op een feestje zijn, doet hij bovendien iets onvergeeflijks. Hij zoent met iemand anders. En niet zomaar iemand anders. Hij zoent met Maud.

Jacqueline Wilson groeide op in Kingston upon Thames. Al vanaf haar zesde wilde ze schrijfster worden en haar eerste ëboekí schreef ze toen ze negen was. Als tiener stopte ze met haar studie om als journalist te gaan werken voor een Schotse uitgever van tijdschriften. Het tijdschrift Jackie is naar haar genoemd. Ze schreef meer dan zeventig boeken, waarvoor zij verschillende prestigieuze Engelse prijzen won. Veel van haar boeken zijn verfilmd of bewerkt voor televisie. In Nederland waren onder meer De tweeling en Tracy Beaker op televisie te zien.
Verder lezen

boeketedd uit Amsterdam

particulier

Logo boeketedd

Verkoop van de boeken is van huis uit, geen winkel aanwezig dus!

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Jacqueline Wilson - Vriendinnen ruzie! Jacqueline Wilson - Vriendinnen ruzie!

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boeketedd

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met boeketedd
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en boeketedd een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van boeketedd vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • boeketedd kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.