Peters, Philip en Valkenburg van, Hugo - HCAK Jaarproject, Het

Schrijver:
Titel: HCAK Jaarproject, Het beschrijven van kwaliteit, eindpublicatie.
Taal: Nederlands
Uitgever: Haags Centrum voor Aktuele Kunst
Bijzonderheden: klein boekje inclusief 12 ansichtkaarten 1985, 18 x 15 cm. 58 pp.,
Prijs: € 18,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Project over kwaliteit in de kunst (Wonen/TABK 15/84), Beschreven en onbeschreven kwaliteit (Financieel Dagblad), kwaliteit in de eigentijdse kunst, standpunt HCAK met betrekking tot kwaliteit. Het gebruik van niet traditionele middelen in de kunst. Het begin van de discussie over kwaliteit in de beeldende kunst. Anneke Oele, Frank Reynders, Christine van Stralen, Fred Wagemans, Carel Blotkamp, Marinus Boezem, Bob Bonies, Marianne Brouwer, Jan Dibbets, Antje von Graevenitz, Frank Gribling, Paul Groot, J.C.J. van der Heyden, Pieter Heynen, Jan Hoet, Wim van Krimpen, Floor van Keulen, Anneke Oele, Philip Peters, Uwe Poth, Peter Struycken, Anna Tilroe, Henk Visch, Janneke Wesseling. Vormgeving: Willem Goedegebuure en Hugo van Valkenburg. Zetwerk: Duns Zetwerk. Inclusief 12 ansichtkaarten van het werk van de volgende kunstenaars: Rien Monshouwer (stad in wankel evenwicht), Hetty Looman 'Trinite', Arie Berkulin 'Sculptuur 1984', Marinus Boezem 'Etude Gotique', Willem Goedegebuure 'Twee Hoofden', Bert Haaitsma en Willemien de Bruijn 'Roze Stam', Wim Izaks 'gouaches 1983', Mieke Visser 'Tableau Nr 9', Bonies 'Konstruktie', Han Jansen 'moerasinkleuring', Jaap van der Ende 'zonder titel', Urs Pfannemuller 'Ster', Floor van Keulen 'wandschildering (vernietigd) 1982'.
Verder lezen

Kijkboeken uit Amsterdam

particulier

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Peters, Philip en Valkenburg van, Hugo - HCAK Jaarproject, Het beschrijven van kwaliteit, eindpublicatie.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Kijkboeken

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Kijkboeken
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Kijkboeken een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Kijkboeken vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Kijkboeken kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.