james earl jones - africa, the serengeti

Schrijver:
Titel: africa, the serengeti
ISBN: 8713053130007
Taal: Nederlands
Uitgever: BFD Home Entertainment
Bijzonderheden: 1994 1 disc Engels 40:00 minuten 23 september 2002
Prijs: € 5,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Er is een plaats op aarde waar het leven nog aan het begin staat en grote kuddes vrij rondrennen. Met deze woorden begint deze IMAX-film op DVD. Africa - The Serengeti brengt een ongelooflijk verhaal tot leven en neemt de kijker mee op reis met meer dan 1,5 miljoen dieren gedurende hun trektocht van meer dan 750 kilometer over de uitgestrekte vlaktes van het Nationale Park Serengeti. De film begint met het bijzonder indrukwekkende beeld van duizenden gnoes, ondersteund door het dreunende geluid van hun hoeven, terwijl zij zich opmaken voor hun lange reis. Een tocht waarbij zij vergezeld worden door ontelbare zebra s en gazellen en belaagd door leeuwen, cheetahs en krokodillen. Veel gnoes hebben deze tocht al eerder gemaakt; voor de jongsten is het de eerste, voor anderen de laatste keer. Hoewel de gnoe als rode draad door de film loopt, is Africa - The Serengeti tevens een documentaire over het overige, fascinerende leven op de Afrikaanse vlaktes. Zebra s, giraffes, flamingos, olifanten, apen en zelfs hyenas, jakhalzen en gieren geven op hun eigen manier schoonheid aan de Serengeti. Acteur James Earl Jones spreekt het Engelse commentaar.
Special Features: Dolby Digital 5.1 / DTS soundtrack soundtrack apart te beluisteren kortingsbon voor het Omniversum taalkeuze: Frans, Duits en Engels, optionele ondertiteling in Nederlands, Duits, Zweeds en Engels
Verder lezen

boekenbinder

Logo boekenbinder

De opbrengst van Boekenbinder komt ten goede aan museumhoeve Overslot, dé culturele ontmoetingsplek van de Egmonden, met een schelpenmuseum, etnografica en laagdrempelige kunst en cultuur van hoog niveau! Ieder weekend van 14.00 tot 18.00 vrij te bezoeken op de Slotweg 42 te Egmond aan den Hoef.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

james earl jones - africa, the serengeti

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekenbinder

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met boekenbinder
  • Na uw bestelling ontvangen u en boekenbinder een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van boekenbinder vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • boekenbinder kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.