Vestdijk, Simon - De bruine vriend (Literaire Reuzenpocket 102)

Schrijver:
Titel: De bruine vriend (Literaire Reuzenpocket 102)
Taal: Nederlands
Uitgever: De Bezige Bij - Amsterdam
Bijzonderheden: 1968, 7e druk, 159 pp paperback (in nette staat, naam voorin) Staat van het boek: 6.5
Prijs: € 3,00
Verzendkosten: € 3,84 (binnen Nederland)
Meer info:
S. Vestdijk - De bruine vriend
(Literaire Reuzenpocket 102)
(De Bezige Bij - Amsterdam)
7e druk 1968
159 pp paperback
(in nette staat, naam voorin)
Staat van het boek: 6.5

Simon Vestdijk (1898-1971), groot schrijver, winnaar van vrijwel alle bestaande Nederlandse literaire prijzen, heeft een zeer groot oeuvre nagelaten: romans, verhalen, studies, essays en kritieken. Het voordeel van deze verhalenbundel is dat zij die Vestdijk en zijn typerende stijl nog niet kennen, zich door deze acht verhalen toch een beeld kunnen vormen van de schrijver. Alle elementen die Vestdijk namelijk verwerkt in zijn romans, zoals autobiografische, half-biografische, psychologische, historische en op fantasie berustende, komen ook in deze verhalen voor. Met verantwoording achterin. Kleine druk.
(Biblion recensie, G. van Munster.)

Prijs €3,-
Verder lezen

Stanley&Livingstone

Stanley&Livingstone uit Utrecht, Nederlands

Logo Stanley&Livingstone

Van Harte Welkom bij Stanley&Livingstone!
GRATIS verzending bij besteding van €20,- of meer (naar Belgie €25,-), nog eens 10% KORTING bij besteding van €40,- of meer.
U kunt kiezen uit een gevarieerd en alsmaar groeiend aanbod aan literatuur en romans, Engelstalige, Franstalige, Duitstalige en ook Spaanstalige boeken, maar ook Esoterie, Psychologie en Filosofie.
Alleszins de moeite waard om eens rond te kijken!
ZIEN WAT U KOOPT!
Alle boeken zijn ruimschoots voorzien van foto's zodat u een goed beeld krijgt van het boek. De staat van het boek is vaak omschreven en voorzien van een cijfer op de schaal van 1 tot 10. 10 = Nieuwstaat.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Vestdijk, Simon - De bruine vriend (Literaire Reuzenpocket 102) Vestdijk, Simon - De bruine vriend (Literaire Reuzenpocket 102) Vestdijk, Simon - De bruine vriend (Literaire Reuzenpocket 102)

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Stanley&Livingstone

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Stanley&Livingstone
  • Na uw bestelling ontvangen u en Stanley&Livingstone een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Stanley&Livingstone vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Stanley&Livingstone kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.