Speuren in en om het bos (ca. 9+)

Schrijver:
Titel: Speuren in en om het bos (ca. 9+)
ISBN: 9789079758654
Taal: Nederlands
Uitgever: Libre BV
Bijzonderheden: Hardcover in prima staat
Prijs: € 4,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Fris vormgegeven oblong uitgave waarin kinderen kunnen kennismaken met 24 verschillende zoogdieren, vogels, insecten, planten, bomen, vruchten, zaden, mossen, paddenstoelen en een uilenbal. Alle soorten komen algemeen voor in en om het Nederlandse bos, behalve de wandelende tak die hier niet in het wild leeft. Na een korte maar enthousiasmerende inleiding worden ze op alfabetische volgorde besproken. Voor elk thema is een pagina beschikbaar waarbij de aandacht vooral getrokken wordt door een grote haarscherpe, ongekaderde kleurenfoto tegen een witte achtergrond. Vaak is daar een kleine tweede foto met bijschrift aan toegevoegd; bijvoorbeeld het blad of bloesem bij een vrucht of bladmos bij datzelfde mos in een vogelnest. Onder de illustratie wordt op kernachtige wijze iets verteld over de leefwijze, de habitat en andere wetenswaardigheden. Vervolgens is er bij elk onderwerp een 'kaartje' geprikt met daarop de naam, ook in het Latijn, grootte, leeftijd, voortplanting en eetbaarheid, speels afgedrukt in een 'handschrift'. In ongeveer dezelfde opzet verschenen boeken over het bos en insecten'*. Fijne uitgave om te bekijken, te lezen en te gebruiken na of voor een (bos)wandeling. Bevat inhoudsopgave. Voor thuis en op school vanaf ca. 9 jaar, ook voor moeizame lezers.
Verder lezen

de Koopjeskoffer uit Goirle

Logo de Koopjeskoffer

Je vindt me ook op Facebook, en op marktplaats met echt heel veel boeken, in allerlei genres. Zoek daar op koopjeskoffer en je komt vanalles tegen. Je kunt ook langskomen in Goirle om rond te snuffelen, stuur dan even een berichtje om een afspraak te maken.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

 - Speuren in en om het bos  (ca. 9+)  - Speuren in en om het bos  (ca. 9+)

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij de Koopjeskoffer

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met de Koopjeskoffer
  • Na uw bestelling ontvangen u en de Koopjeskoffer een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van de Koopjeskoffer vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • de Koopjeskoffer kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.