boekenbinder is momenteel afwezig,boekenbinder heeft de volgende melding achtergelaten:

Wegens verbouwing is Boekenbinder t/m 30-04-2024 afwezig

De verkoper verwacht te reageren na 30-04-2024
Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

top, petra - De amazone / borstkanker als drijfveer

Schrijver:
Titel: De amazone / borstkanker als drijfveer
ISBN: 9789063053604
Taal: Nederlands
Uitgever: archipel
Bijzonderheden: 2008, paperback, zgan Het levensverhaal van een sterke vrouw, die angst en onzekerheid juist de kracht geven om te leven.
Prijs: € 5,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
De amazonen zijn een volk van vrouwelijke krijgers uit de mythologie, strijdbare ruiters die hun rechterborst verwijderden om beter te kunnen boogschieten. Petra Top is typisch een amazone van de 21-ste eeuw. Als je altijd moe bent en op je achtendertigste ook nog een kwaadaardige tumor in je borst ontdekt, zou iedereen het begrijpen als je tegen je lot in opstand komt. Op je achtendertigste hoor je toch van het leven te genieten en niet ziekenhuis in en uit te hoeven? Maar waar slachtofferschap op de loer ligt, kiest Petra een andere weg. Na de laatste ingreep verhuist ze, beëindigt ze haar relatie en bouwt vastberaden een nieuw leven op. `Had ik maar is geen optie meer: ze ontwikkelt haar schrijftalent, ontwerpt kleding voor haar veranderde lijf en zoekt naar manieren om van haar beperkingen juist haar kracht te maken. Dat doet ze met vallen en opstaan, met humor en relativering. De amazone is het verhaal van een sterke vrouw wier angst en onzekerheid haar wil om het leven te leven alleen maar groter heeft gemaakt.

Recensie(s)
Dit boek beschrijft het ziekteverloop van een patiente die bemerkt dat ze een knobbel in de borst heeft. Ze was al bekend met een chronisch vermoedheidssyndroom en krijgt daarna borstkanker. De ziekte opent haar ogen met betrekking tot het leven. Ze besluit een aantal knopen door te hakken. Ze beeindigt haar relatie, verhuist en is vastberaden om haar leven opnieuw op te bouwen. Ze ontwikkelt haar schrijftalent, ontwerpt kleding voor haar veranderde lijf en zoekt naar manieren om van haar beperkingen juist haar kracht te maken. Dit doet ze met vallen en opstaan; ze vertelt erover met humor en relativering. Normale druk.

Drs. H. Abu Saris
Verder lezen

boekenbinder uit Egmond-Binnen

particulier

Logo boekenbinder

Let op! Kijk ook in uw map "ongewenste mail". Soms komen berichten van Boekwinkeltjes.nl daarin terecht.
De opbrengst van Boekenbinder komt ten goede aan museumhoeve Overslot, dé culturele ontmoetingsplek van de Egmonden, met een schelpenmuseum en een wunderkammer met etnografica, naturalia en laagdrempelige kunst en cultuur van hoog niveau! Van maart t/m november ieder weekend van 15.00 tot 18.00 vrij te bezoeken op de Slotweg 42 te Egmond aan den Hoef.

De verkoper zal binnen 5 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

top, petra - De amazone / borstkanker als drijfveer