Altena, Ernst van / , Jan Veldhuizen (redactie) - Ons poetisch

Schrijver:
Titel: Ons poetisch dichtersland
Taal: Nederlands
Uitgever: Meulenhoff, 1963
Bijzonderheden: Zeer nette paerback , 128 pag., ISBN 9789061041757
Prijs: € 3,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Recensie(s)

Gelegenheidsuitgave van V&D voor de boekenweek. Derde van een drieluik, waarvan in de voorgaande jaren verschenen: "Ons poetisch Binnenhof" (met de favoriete gedichten van politici) en "Ons poetisch Nederland" (met de voor keur van bekende Nederlanders). Dit deel is een bloemlezing door de dichters zelf: "Hier hebben de bloemen zelf gelezen" zoals samensteller Ernst van Altena in het voorwoord zegt. 114 Nederlandse dichters geven het gedicht op dat hen in hun eigen oeuvre het meest aanstaat. Dat leidt tot verrassingen. Soms wordt ongebundeld werk opgevoerd. Van de dichters wordt achterin beknopte bibliografische informatie gegeven.

(NBD|Biblion recensie, Redaktie/TB)
Verder lezen

Ankerboek uit Uithuizermeeden

particulier
Algemeen antiquariaat. zie ook;
http://ankerboek.boekwinkeltjes.nl

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Altena, Ernst van / , Jan Veldhuizen (redactie) - Ons  poetisch dichtersland

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Ankerboek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Ankerboek
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Ankerboek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Ankerboek vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Ankerboek kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.