Barneveld, J. van - Israel, onze oudere broeder / druk 1

Schrijver:
Titel: Israel, onze oudere broeder / druk 1
ISBN: 9789073632042
Uitgever: Christenen Voor Israel
Bijzonderheden: 2005, paperback
Prijs: € 7,50
Verzendkosten: € 4,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Geheel herziene editie van een boek waarvan de tweede druk onder dezelfde titel reeds in 1977 bij een andere uitgever verscheen. Het gaat om artikelen die oorspronkelijk (begin jaren zeventig) in 'De Oogst' zijn verschenen, maar voor deze herdruk zijn geactualiseerd, zodat ook het recente vredesproces in het Midden-Oosten aan de orde komt. Deze heruitgave gaat uit van 'Christenen voor Israël', een protestantse hulporganisatie voor Israël. De auteur behandelt o.m. de plaats van Israël in de bijbel, de vraag hoe de houding van de christenen tegenover de joden moet zijn en de vele ontsporingen uit het verre en recente verleden. De auteur getuigt daarbij van zijn geloof dat thans het einde der tijden nabij is gekomen en hij legt er de nadruk op dat het verbond tussen God en het volk Israël geenszins verbroken is, zoals de kerk eeuwenlang heeft beweerd. Het boek is duidelijk voor de eigen groep van geestverwanten geschreven. Zeer povere layout (typeletter). Geen bibliografie.
(Biblion recensie, Prof. dr. K.A.D. Smelik.) uitgeverij Chai Pers 358 pagina's
Verder lezen

Calcaria uit Hardenberg

particulier

Logo Calcaria

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Barneveld, J. van - Israel, onze oudere broeder / druk 1

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Calcaria

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Calcaria
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Calcaria een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Calcaria vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Calcaria kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.