Caillois Roger (auteur) - Zwy Milshtein

Schrijver:
Titel: Zwy Milshtein
Taal: Meertalig
Uitgever: Alain Gutharc -Alin A. Avila. (1984) 32/cm24 frans/engels
Bijzonderheden: grote paperback met omslag 95pp. boek zeer goed, omslag gebruiksspren aan de rand, uiterst schaars
Prijs: € 34,90
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Zwy Milshtein werd geboren in de Moldavische stad Kishinev in 1934. Hij vluchtte uit zijn geboorteland Moldova in het aangezicht van de nazi-invasie. Het is de uittocht over Oost-Europa 2 .

Van 1943 tot 1944 studeerde hij schilderen aan het Pioneer-paleis, Tbilisi (Georgië) en in 1946 in Boekarest met de schilder George Ştefănescu. Moldavië staat onder het juk van het stalinistische regime. Milshtein vertrok in 1947 naar Israël met zijn broer en moeder en op Cyprus, waar hij beeldhouwkunst studeerde bij Ben-Tsvi. In 1948 studeerde hij in Israël bij schilders Raitler, Avni, Ardon, Mokady. In 1952, met Nathan Zach en David Avidan, nam hij deel aan het tijdschrift Likrat, dat de nieuwe Hebreeuwse poëzie vertegenwoordigt.

In 1956 ontving hij een beurs van de Norman Foundation waarmee hij naar Parijs kon reizen. In 1963 exposeerde hij zijn prenten samen met zijn schilderijen. In 1965 publiceerde hij MICROCOSME, zijn eerste kunstenaarsboek. In 1966 won hij de 'Critics' Prize 'voor graveren. In 1967 is DOSSIER SOLANGE de eerste literaire tekst van Milshtein 3 . Sinds 1986 is Milshtein geïnteresseerd in Digigraphie 4 .

In 1991 nodigt Roland Topor hem uit om deel te nemen aan de laatste Panique-tentoonstelling en werkt hij samen in het tijdschrift Le Fou Parle
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Alleen levering binnen Nederland. Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Caillois Roger (auteur) - Zwy Milshtein Caillois Roger (auteur) - Zwy Milshtein Caillois Roger (auteur) - Zwy Milshtein Caillois Roger (auteur) - Zwy Milshtein Caillois Roger (auteur) - Zwy Milshtein

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.