Orwell, George - De domineesdochter

Schrijver:
Titel: De domineesdochter
ISBN: 9789029003731
Taal: Engels
Uitgever: Meulenhoff , 1983
Bijzonderheden: Nette paperback, 303 pag.
Prijs: € 3,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Recensie(s)

Hoewel het werk niet expliciet autobiografisch is, vindt men er toch de neerslag in van de ervaringen van de auteur met de kleine middenstand, de wereld van kamerverhuursters, winkeliers en eigenaars van particuliere scholen. De vrome hoofdpersoon, Dorothy Hare, verlaat in een periode van geheugenverlies de haar vertrouwde omgeving en wordt tijdens haar werkzaamheden als seizoenarbeidster en later als lerares aan een derderangs particuliere school geconfronteerd met de meedogenloosheid van de maatschappij. Zij verliest haar geloof, maar blijft na haar terugkeer op de pastorie sterk gehecht aan kerkelijke en maatschappelijke tradities (evenals Orwell zelf). Deze vertaling van een van zijn romans, leest men geboeid. Aanbevolen.
Verder lezen

Ankerboek uit Uithuizermeeden

particulier
Algemeen antiquariaat. zie ook;
http://ankerboek.boekwinkeltjes.nl

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Orwell, George - De  domineesdochter

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Ankerboek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Ankerboek
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Ankerboek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Ankerboek vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Ankerboek kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.