Kolk, H. - Club Paradise - 1e druk

Schrijver:
Titel: Club Paradise - 1e druk
ISBN: 9789054921301
Uitgever: Oog & Blik
Bijzonderheden: 2005, 56pp, groot formaat paperback, als nieuw
Prijs: € 9,95
Verzendkosten: € 6,50 (binnen België)
Meer info:
2005, 1e druk. Een verzaming prachtige tekeningen van Hanco Kolk, voornamelijk van vrouwen, beweging en vorm in enkele vloeiende lijnen, in Kolks Meccano-stijl. Rake portretten over de dames en klanten in deze stripclub. Zo goed als nieuw. Voorkaft heeft een lichte buiging, geen kreuk: absoluut niet storend.
Verder lezen

De propere lezer uit Mechelen

Ik houd van boeken. Alle boeken die ik aanbied heb ik jaren geleden voor eigen plezier aangeschaft, en zijn zorgvuldig en rookvrij bewaard. Ik heb daarom van elk boek maar 1 exemplaar beschikbaar.
Je betaalt vaste verzendkosten per ZENDING, je betaalt dus alleen verzendkosten voor het eerste boek. Die verzendkosten zijn gelijk voor België en Nederland: 6,50 per zending. Dat komt overeen met wat ik zelf betaal.
Van boeken in goede staat maak ik geen foto's, stock foto's zijn duidelijker: ik probeer de conditie precies en eerlijk te beschrijven. Vragen over aangeboden boeken beantwoord ik graag.
Veel plezier met het bladeren, uitkiezen en vooral natuurlijk: het lezen!
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Kolk, H. - Club Paradise - 1e druk

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De propere lezer

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met De propere lezer
  • Na uw bestelling ontvangen u en De propere lezer een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De propere lezer vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • De propere lezer kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.