Constandse, Dana, - Zout op de staart - vogelverhalen

Schrijver:
Titel: Zout op de staart - vogelverhalen
Taal: Nederlands
Uitgever: Wereldbibliotheek 1996
Bijzonderheden: Nette paperback met flappen, 143 pag., isbn 9028417095 / 9789028417090
Prijs: € 4,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Samenvatting

In parken, volkstuinen, ja zelfs in stadstuinen vliegen vogels rond. Dana Constandse is al sinds haar jeugd in vogels geïnteresseerd, maar blijft ernaar kijken met de oprechte verbazing van de amateur: telkens weer is ze verrast en vaak vergeet ze daarbij op specifieke kenmerken te letten. Deze verhalen gaan niet alleen over het gedrag van vogels, maar ook over de manier waarop mensen ze kunnen zien.
Recensie(s)




In 24 korte vogelverhalen brengt de auteur, die eerder ondermeer een dichtbundel uitbracht, een verrassende kijk op de vogelwereld over. Met beeldend taalgebruik komt ze tot treffende observaties, die zo nu en dan gelardeerd zijn met allerlei wetenswaardigheden over vogels. Daarbij gaat het de auteur niet om volledigheid van beschrijving, maar om haar persoonlijke impressies. Juist zeer algemeen voorkomende vogels weet ze op deze manier te ontdoen van hun 'gewoonheid'. Zo nu en dan is een verhaal voorzien van een sobere tekening. Het boek is uitgegeven met een heldere bladspiegel en voorzien van een bijzonder mooie omslag met dito tekening. Door de prachtige observaties en het mooie taalgebruik is de verhalenbundel een aanrader voor de natuurminnaar in het algemeen en de vogelliefhebber in het bijzonder.
(Biblion recensie, Boudewijn Smid.)
Verder lezen

Ankerboek uit Uithuizermeeden

particulier
DE REKENING WIL NOG WEL EENS IN DE SPAM BELANDEN DUS ALS u BINNEN 3 DAGEN NIETS HOORT KIJK DAAR DAN EVEN
Ankerboek is een Algemeen antiquariaat.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Constandse, Dana, - Zout  op de staart - vogelverhalen

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Ankerboek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Ankerboek
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Ankerboek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Ankerboek vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Ankerboek kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.