W. P. van den Hout - Waan en Werkelijkheid

Schrijver:
Titel: Waan en Werkelijkheid
ISBN: 9789070408414
Taal: Nederlands
Uitgever:
Bijzonderheden:
Prijs: € 10,00
Verzendkosten: € 3,84 (binnen Nederland)
Meer info:
"waan en werkelijkheid" is Ls roman een vervolg op "Hoe echt zijn mensen"
Psychiatrie is geen mystieke hocus-pocus. Psychotherapie al evenmin. Mensen zijn nog nooit van een toverstafje beter geworden. Psychiatrie is ook geen instelling waarbij een mens zichzelf kan inleveren en na het nemen van pillen of het ondergaan van opnames weer plotsklaps beter is. Psychiatrie is een ambacht waarbij de ontmoeting van mensen centraal staat en waarbij beide betrokkenen hard moeten werken. Over wat dat voor een mens kan betekenen gaat deze roman.
Verder lezen

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij M.van Halen

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met M.van Halen
  • Na uw bestelling ontvangen u en M.van Halen een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van M.van Halen vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • M.van Halen kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.